Úvod

S domácími potřebami na Vánoce neuděláte chybu

Být na Vánoce originální se nemusí vyplatit a to zejména s dárky pro ženy. Vsaďte na jistotu a zvolte pro letošní Vánoce originální doplňky od nabytek-forlivin.cz. Naleznete zde klasické zboží, které byste tu čekali, ale v každé kategorii Vás překvapí originálním výrobkem, designově zajímavým prvkem nebo takovým doplňkem, který zkrátka musíte mít. Nevěříte? Prohlédněte si jejich nabídku a uvidíte sami.


Co prodává?
Domácí doplňky, které usnadní váš život a dodají důvtip. Není smyslem mít plnou domácnost věcí, které využijete občas. Nakupte doplňky do kuchyně, které jsou tak skvělé, že je budete chtít používat každý den.

sada nozu s dekorem levandule

Vybrat zde můžete:
• nádobí (hrnce, talíře, skleničky,…)
• potřeby na pečení, smažení, stolování (formy, pánve, prostírání,…)
• vše na přípravu a ukládání potravin (tlakový hrnec, termosky, mísy, boxy, …), ale také pro vybavení baru (karafy, skleničky, džbány), na party nebo potřeby pro děti.

tlakovy hrnec

Skvělé tipy na dárky
Tyto doplňky jsou nejen praktické, ale udělají radost, když je věnujete jako dárek k narozeninám, svátku, svatebním darem nebo k vánocům.
Babičce nebo mamince kupte sadu nožů, keramickou či skleněnou vázu, rámeček na fotografie, popřípadě myslete na její zdraví a darujte jí anatomický polštář, který u nás zakoupíte také.
Tatínek i dědeček ocení sadu na víno včetně stojanu, nebo designové budíky, který nikdy nezklame.
Děti nadchnou samolepky na zeď, hodiny, hrací koberce nebo houpací sítě všech velikostí.
• Jako dárek pro kamarádku můžete vybrat neobyčejně moderní nástěnné hodiny, nalepovací obrazy na zeď nebo důmyslné dekorace, které oživí každý prostor.
Svatebním darem věnujte například sadu hrnců.
modre nastenne hodiny se sovou
To i řadu dalšího, naleznete mezi více jak 12 000 výrobků. Tak na co ještě čekáte? Navštivte naše stránky a garantujeme Vám, že s prázdnou neodejdete :-).
forma na muffiny ve tvaru srdce
Garance Forliving
Forliving je internetový obchod, s kamennou prodejnou, který se původně zabýval pouze prodejem nábytku. Nyní rozšířili nabídku o domácí potřeby a další sortiment, který je trendy a přitom za nízké ceny.
Na trhu je již 11 let a nabízí zboží pouze od prověřených dodavatelů. Výhradně pečuje o spokojenost zákazníků, kterým nabízí vysoké záruky i doplňkové služby. V hodnocení na Heureka.cz patří k nejlepším v daném segmentu. Spokojenost s e-shopem potvrzuje více jak 80 000 jejich zákazníků. Spolehněte se na ně i Vy a uvidíte, že budete skutečně spokojeni.

Těšíme se na Váš nákup. Váš tým Forliving.
logo forliving
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze