Úvod

Víme, kde koupit pohodlné postele

Rozpadla se pod Vámi po divoké noci postel? Omrzelo Vás stávající zařízení Vaší ložnice? Anebo jen sháníte levné, ale kvalitní lůžko, na kterém byste mohli složit večer hlavu? Vítejte na naší exkurzi do světa ložnic a hlavně postelí!


Smyslné kovové postele

Kovové postele vnesou do Vaší ložnice naprosto jedinečnou atmosféru s lehkým nádechem retro. Stylovou kovovou postýlku Vám bude každý závidět. Ale pozor, milé dámy a pánové! Kovová postel má i další výhody, než je její krásný vzhled a velkorysost k milostným radovánkám! Kromě toho, že na ní můžete uskutečnit svou představu o připevněných poutech ke kovovému rámu, jistě oceníte vysokou odolnost a stabilitu. Zajímavou variantu moderních chromovaných postelí představují kovové retro postele z tmavého tepaného kovu. Pokud chcete ložnicovému interiéru dodat na útulnosti, pořiďte si kovové postele s dřevěnými doplňky, které chladnou tvrdost kovu zharmonizují pohodovým teplem dřeva.
Náš tip: Postel Venecia od výrobce Casarredo. 

         

Masivní dřevěné postele

Pokud je Váš partner mistrem republiky v těžké váze, pak se bez bytelné dřevěné postele jen stěží obejdete. Dřevěné postele z masivu se těší velké oblibě především pro svůj nadčasový vzhled. Dřevěný nábytek nikdy z módy nevyjde. Díky snadné opracovatelnosti tohoto krásného přírodního materiálu do nejrůznějších tvarů, oblouků, či křivek dosáhneme moderního i klasického stylu mnohem věrohodněji, než u jiných materiálů. Laminátovým postelím dřevěné postele z masivu směle konkurují svou vysokou odolností a dlouhou životností. Ovšem pozor. Není masiv jako masiv. Levnější masivní postele vyrobené z měkkého dřeva smrku nebo borovice nejsou příliš odolné vůči škrábancům či vrypům. Doporučujeme vsadit raději na tvrdší dřeviny, z tuzemských dřevin na buk a dub. 
Náš tip: Moderní dubová ložnice Targa, která se pyšní puncem nesmrtelné královny ložnic.

Postele z lamina – radost ze zařizování

Pokud se rozhodnete pro cenově výhodnější laminátovou postel, zařizování Vaší ložnice bude hračka. S postelí totiž snadno zkompletujete také další nábytek ve stejném stylu a barvě. Dokupte si k posteli šatní skříň, komodu, toaletku, stolky i další nábytek a zkompletujete si sektorovou ložnici! Sektorové ložnice jsou trendem poslední doby. Nejsou drahé, ale moderní, a mají čisté linie. Jako příklad svěží klasiky mezi sektorovými ložnicemi může sloužit ložnice Bianca od značkového výrobce Wajnert. Moderní barva švestky havana v kombinaci s béžovým leskem jí dodává styl. Kvalitní kování ulehčuje manipulaci s posuvnými dvířky skříně a u postele usnadní zvedání roštu, pod kterým je úložný prostor.

 

Klasické čalouněné postele

Největší klasika dob dávno minulých, ale i příjemná současnost. To jsou čalouněné manželské postele. Mají krásně zaoblené tvary a jsou potaženy látkou, kůží nebo koženkou. U některých si můžete potahovou látku dokonce vybrat. Zajímavé jsou i kombinace čalouněných postelí a dřevěných prvků. Chcete spát v čalouněné posteli s moderním designem? I to je možné. 
Náš tip: Bílou ekokůží potažená postel Tokyo s chromovými doplňky. Tato odvážná moderna potěší oko každého milovníka moderních věcí a neotřelých řešení. 

 

Obchod plný krásných postelí

Pokud hledáte, kde snadno pořídit postel do své ložnice a za výhodnou cenu, můžeme Vám doporučit obchod www.komfort-nabytek.cz, který nabízí široký výběr postelí všech uvedených typů, stejně jako sektorové, masivní či laminátové ložnice. Věříme, že díky našemu doporučení budete dobře spát a klidně snít své sny. A na závěr jedno malé příjemné překvapení. Pokud si v lednu zakoupíte Vaší novou postel na www.komfort-nabytek.cz, po zadání kódu UD111 získáte slevu nejen na postele, ale na celý sortiment tohoto internetového obchodu.

www.komfort-nabytek.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze