Úvod

Na návštěvě v prodejně Sob Nábytek

Pokud chcete vytvořit ten nejútulnější domov, nechte se inspirovat naší návštěvou prodejny Sob Nábytek. Zjistíte totiž, že masivní nábytek, který znáte z fotografií, je ve skutečnosti ještě krásnější.



Mexická inspirace
Když jsme zavítali do prodejny Sob Nábytek, která je rozdělena do mnoha pokojíčků zařízených v různých stylech, hned na začátku nás uchvátila místnost vybavená jídelnou v mexickém stylu. V jídelně Hacienda s masivním stolem a lavicí doplněné stylovými komodami si příjemně vychutnáte pokrmy nejen z mexické kuchyně.

Není divu, že tato řada společně s řadou El Paso patří mezi nejoblíbenější. Pokud Vás také oslovil mexický styl bydlení, můžete si v něm kompletně zařídit nejen jídelnu, nebo obývací pokoj, ale také ložnici. Postel z kolekce Hacienda s čelem a zásuvkami zdobenými stylovým kováním se stane přirozenou dominantou Vaší ložnice.

                       

Nádherná komoda či truhla s ručně opracovanými starožitnými efekty dobře poslouží i jako doplněk interiéru.

     

Jedinečný nábytek z masivu
O kousek dál jsme obdivovali eleganci světlé nábytkové kolekce Bogota. Svou krásou nás rovněž překvapil malovaný nábytek, který udělá z každého interiéru originál. Ložnice zařízená v harmonickém stylu Feng shui vytvoří jedinečné zázemí k odpočinku. Okouzlující ložnici si můžete již brzy poskládat také z nové nábytkové řady Byzanz, a to buď v odstínu přírodního dřeva, anebo v bílém či hnědém provedení.

       

Přesvědčte se sami o kráse masivního, originálního a stylového nábytku na www.sobnabytek.cz. Jistě nám dáte za pravdu, že žádný jiný nábytek nenaplní domov hřejivou atmosférou jako právě poctivý nábytek z masivu.


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze