Úvod

Úsporná varianta rodinného domu

Hledáte kvalitní a zároveň cenově dostupné bydlení? Dovolte, abychom Vám představili úspornou variantu rodinného domu Katka.


Dům měsíce Katka
Rodinný dům Katka s dispozicí 4+1 (zastavěná plocha 134 m2, užitná plocha 103,92 m2) je postaven na betonových základech. Kompletní svislé nosné, výplňové a rozdělovací konstrukce jsou tvořeny systémem přesného zdění pěnosilikátových tvárnic (např. YTONG). Střešní nosnou konstrukci domu s podkrovní vestavbou tvoří klasický trámový krov. Vnější stavební otvory, okna i balkonové dveře mají šestikomorový plastový profil GEALAN 8000 s celoobvodovým kováním s mikrovětráním. Vnitřní dveřní otvory jsou standardně osazeny obložkovou foliovanou zárubní a foliovanými dveřmi. Kompaktní vodorovná tepelná izolace je tvořena 90 mm silnou vrstvou polystyrenu. V
ytápění je řešeno formou přípojky na zemní plyn. Kompletní rozvody ústředního topení mají provedení měděných rozvodů umístěných v podlaze. Součástí dodávky je kotel typu FERROLI s průtokovým ohřívačem TUV. 

                       

Ušetřete na splátkách 
V takovém domečku se dá jistě pohodlně bydlet, co říkáte? Otázka samozřejmě zní, zda si ho vůbec můžete dovolit. Cena domu je 2950000 Kč. Pokud rozložíte splátky do třicetiletého období, pak měsíčně zaplatíte 12918 Kč. V případě, že dům budete splácet 40 let, Vaše měsíční splátka bude činit 11371 Kč. Připadá Vám to hodně? Tak využijte výhod programu Génius. Vaše měsíční splátka pak bude rovna 7521 Kč. Jak to? Tento unikátní program totiž využívá všech dostupných státních podpor, čímž umožňuje maximální snížení splátek hypoték. Základem tohoto programu je využití dotace státu pro výrobu elektřiny solárním panelem. Zjednodušeně řečeno a napsáno: na střechu si pořídíte malou solární elektrárnu. Vyrobená elektřinu se za státem garantovanou dotovanou cenu prodá. Z části výnosu se zaplatí úvěr potřebný k pořízení panelu. Ze zbytku je dotována hypoteční splátka na dům. Měsíční výše dotace činí 3 850 Kč. Chcete vědět více? Anebo toužíte po své vlastní variantě úsporného domu? Obraťte se na předního dodavatele novostaveb v České republice, www.ekonomicke-stavby.cz, který nabízí více než 500 typových projektů úsporných variant rodinných domů.

www.ekonomicke-stavby.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze