Úvod

Moderní řešení komína pro každý dům

Hledáte bezpečné, a zároveň elegantní řešení pro zabudování komína do stavby? Vyberte si ze širokého sortimentu produktů od inovativního výrobce komínových systémů, který přináší řešení pro každý dům.


Bezpečnost komínu ve stavbě
Prostup komína představuje významný stavební detail, který zásadně ovlivňuje požární bezpečnost každé stavby. Zejména v případě moderních objektů se značným podílem hořlavých materiálů, kde se navíc s ohledem na nízkoenergetický či pasivní standard vyžaduje parotěsnost celé konstrukce, není radno prostup komína, ať už střechou nebo stropem, podcenit. Tato skutečnost často vede ke komplikovanému řešení.



Unikátní řešení pro Váš komín

Problematiku bezpečného prostupu komínu hořlavými konstrukcemi, jako jsou stropy, střechy a příčky, lze však řešit také nekomplikovaným způsobem – a to díky komplexnímu programu určenému pro zabudování komínu do stavby s hořlavou konstrukcí, který navíc pamatuje i na možnost parotěsného řešení. Jedná se o zcela unikátní systém určený především pro nízkoenergetické domy a pasivní standard, který však nachází své uplatnění také při rekonstrukcích starších objektů.



Řešení pro každý dům
Kompletní systém stavebních detailů pro zabudování komína do stavby od inovativního výrobce komínových systémů CIKO tak umožňuje nalézt bezpečné řešení pro všechny typy objektů. Jak pro moderní novostavby, tak pro rekonstruované objekty, pro zděné i nerezové komíny a pro všechny druhy paliv.



Součástí tohoto sofistikovaného systému je nejen ucelený sortiment prostupů (využívaných nejčastěji pro prostup kouřovodu stěnou nebo příčkou), parotěsných prostupů (určených pro všechny typy střešních i stropních konstrukcí), dílů pro napojení parozábrany na komín (využitelných u cihelných i nerezových komínových systémů), ale také komponenty pro přerušení tepelných mostů v rámci komínového tělesa. A protože jsou všechny tyto prvky k dostání také v atypických rozměrech, můžeme zcela bez nadsázky říci, že CIKO skutečně nabízí řešení pro každý dům. Více informací včetně technických detailů najdete na www.ciko-kominy.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze