Úvod

Nalistuj web pro blogerky

Bloguješ? Chystáš se blogovat? Proč ne. Blogovat je fajn a trendy. Pokud by se ti hodil šikovný a praktický průvodce, anebo hledáš srovnání či inspiraci, máme pro Tebe tip. Nalistuj web pro blogerky.


Do Česka přišla doba blogová
Do naší malé střediskové zemičky přichází všechny novinky s několikaměsíčním až několikaletým zpožděním. Jinak tomu nebylo ani s blogováním. Dnes si ale můžeme gratulovat. České blogerství se dostalo na velmi dobrou úroveň, zejména co se fashion blogů týče. Dá se vlastně říct, že baby boom vystřídal blogger boom.



Blogoweb jako důkaz
A komu za to vděčíme? Především samy sobě – fashion blogerkám a jejich věrným čtenářkám. Důkazem velkého blogopokroku je mimo jiné vznik speciálního portálu pro blogerky. Blogu, který slouží jako místo našeho virtuálního setkání, kde se můžeme vzájemně inspirovat, diskutovat a dostat tak české blogerství na ještě lepší level.

Blogerky (nejen) sobě
Web pro blogerky patří všem blogerkám. Těm, které ho pomáhají dotvářet svými příspěvky, stejně jako těm, které ho pouze sledují. Blogerkám současným i budoucím, které postupně hledají odvahu a čas pustit se do blogování.

www.Blogerky.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze