Úvod

Šikovné mini sauny se vejdou do každého bytu

Rádi byste si dopřáli komfort domácí sauny, ale nemáte k tomu dostatek prostoru? Nové malé saunové kabiny se vejdou i do menších bytů. Můžete je mít ve Vaší koupelně, předsíni, anebo třeba v ložnici.


Saunování pro zdraví
Saunování představuje velmi zdravou a příjemnou formu relaxace. Kdo chodí pravidelně do sauny, trpí méně často nachlazením a virovými onemocněními. Saunování navíc zlepšuje prokrvení pokožky, přispívá k její pevnosti, což je dobrou prevencí vzniku celulitidy. Pobyt v sauně dále podporuje hubnutí, pomáhá léčit akné, ekzémy a další kožní onemocnění. Kromě toho má saunování pozitivní účinky na lidskou psychiku.



Pohodlí domácí sauny
Bohužel hlavní nevýhodou veřejných saun je, že do nich musíte docházet, a pokud si chcete dopřát více soukromí, tak je nutná rezervace předem. Proto si čím dál více zákazníků pořizuje domácí saunu. Donedávna si však luxus vlastní sauny mohl dovolit jen málokdo. Ani ne tak z důvodu finanční náročnosti, ale především z důvodu nedostatku prostor, neboť dispoziční řešení většiny bytů neumožňuje provoz běžné sauny. Nedávno se však na trhu objevila novinka v podobě malé sauny Dyntar, která pomáhá tento nedostatek řešit.



Mini sauna do každého bytu

Malá sauna Dyntar Mini Relax se díky svým rozměrům od 150x100x200cm do 180x130x200cm dokáže plně přizpůsobit prostorovým možnostem majitelů bytových prostor každé velikosti. Provoz kabiny zajišťují saunová kamna s výkonem výkonem 3,6W, která se připojují do běžné zásuvky okruhu 230V s jističem 16A. Jedná se tedy o elektrospotřebič, jehož instalace nevyžaduje žádné stavební úpravy. Další předností mini sauny jsou vynikající izolační vlastnosti vylučující riziko úniku nežádoucího tepla a vlhkosti do ostatních bytových prostor.



Velký zážitek na malé ploše
Malé rozměry mini sauny nikterak neomezují možnosti jejího využití. V kabině můžete příjemně relaxovat za poslechu hudby (stačí jen dovnitř nainstalovat hudební soupravu), anebo odpočívat s barevným osvětlením. Příjemné intimní osvětlení dokážou vykouzlit LED diody.



Dopřejte si ten luxus

Pokud Vám nevyhovuje anonymita veřejné sauny, dopřejte si luxus vlastní sauny. Můžete si ho dovolit. Více informací o mini saunách Dyntar najdete na stránkách www.dyntar.com, www.saunapoint.com a www.nejlevnejsisauna.cz, kde si můžete objednat také saunové doplňky.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze