Úvod

Originální americké postele exkluzivně v ČR

V dnešní náročné době má na růžích ustláno vskutku málokdo. O to větší je význam zdravého a kvalitního spánku, základní lidské potřeby, a zároveň jedinečné činnosti, při které čerpáme většinu energie do nového dne. Díky originálním americkým postelím King Koil si můžete dopřát nejvyšší komfort při spánku.


Jedinečný komfort
Jen těžko byste hledali spánkového gurmána, který by neochutnal jedinečný komfort luxusních matrací a postelí King Koil, značky pyšnící se označením výrobce nejlepších matrací světového formátu s tradicí již od roku 1898. Spojení nejlepších přírodních materiálů (jako jsou koňské žíně, hedvábí, velbloudí vlna a bavlna) a nejnovějších technologií s vysokým podílem ruční práce dává vzniknout ložnicovému nábytku, který svou kvalitou uspokojí nejnáročnější zákazníky. K vysoké užitné hodnotě postelí navíc přispívá spolupráce s Mezinárodním sdružením chiropraktiků (ICA), poskytující dokonalou záruku zdravého spánku. Kombinace vysoké matrace a postele King Koil proto s oblibou využívají hoteliéři, kteří chtějí dopřát svým hostům to nejlepší, aby se k nim opakovaně vraceli.

Nechte se inspirovat
Díky exkluzivnímu obchodnímu zastoupení značky King Koil si můžete dopřát stejně zdravý a kvalitní spánek jako hosté těch nejluxusnějších hotelů. Pro inspiraci, jak by mohla Vaše postel s matrací snů vypadat, nahlédněte do naší fotogalerie.

seda luxusni vysoka postel

Pro milovníky vysokých matrací
Milovníky opravdu vysokých matrací uspokojí matrace AVALANCHE PLUS vyrobená podle původní receptury King Koil z 16 různých vrstev materiálu. Silný latexový topper a pětizónový taštičkový pružinový systém umožňuje tělu kontakt s matrací ve všech podpůrných bodech a nabízí tak skvělé pohodlí a podporu.

Vysoke matrace Pillowtop

Ideální volba pro alergiky
Neodolatelný komfort nabízí také matrace NOBILITY tvořená dvěma různými pružinovými systémy, která díky absenci přírodních materiálů představuje ideální volbu pro alergiky.

bila vysoka postel Therapy

Nejoblíbenější z celé kolekce
Největší oblibě se těší unikátní kombinace koňských žíní, latexu a pružinového systému - matrace EMERALD. Vedle vynikajících antiseptických vlastností koňských žíní dále oceníte krásný hebký potah se vzorem žlutých růží.

americka postel Emerald

Zdravý spánek každou noc
Udělejte pro svůj zdravý spánek maximum a usínejte na posteli King Koil každou noc. Na její pohodlí si zvyknete natolik, že budete chtít mimo domov přespávat pouze v hotelích, kde ji také mají. Ovšem všude dobře, doma nejlépe. Mimo jiné také z toho důvodu, že doma můžete mít postel vyrobenou přímo pro Vás. Luxusní matrace i postele King Koil lze totiž vedle standardních rozměrů (90x200 cm, 120x200 cm aj.) zhotovit na míru v libovolné velikosti. Než se však pustíte do objednávky, doporučujeme matraci nejprve vyzkoušet a zkonzultovat s prodejcem, který Vám vždy dobře poradí. Například v případě, že máte rádi spíše měkčí lůžko, Vám doporučí zkombinovat matraci s topperem, svrchní matrací, která se postará o Vaše dokonalé pohodlí.

Originální americké postele a matrace King Koil najdete na www.royalcomfort.cz, stránkách jediného českého obchodníka, který může používat ochrannou známku nebo v salónu spánku v Karlových Varech.

logo King Koil
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze