Úvod

Vybírejte židle nejen podle barvy, ale i kvality sezení

Bolesti zad, hlavy a nohou při sedavém zaměstnání způsobuje především špatně zvolená kancelářská židle. Do kanceláří by se měly volit nejen podle délky sezení, ale také se dívat na praktičnost jednotlivých výrobků.


Vhodně zvolená židle by měla doplňovat celkový design kanceláře, pokoje nebo jiného prostoru, protože ačkoli jsou umístěné téměř vždy za stolem, jednotlivé prvky jsou na první pohled okamžitě vidět. Webový server kancelář24hodin.cz nabízí rozsáhlý výběr kancelářských židlí, křesel a poradenský servis zdarma.

Kvalita, design a zdraví
Tři vlastnosti, které by správné židli neměly chybět. Ergonomická kancelářská židle Boswell splňuje tyto podmínky dokonale a uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Disponuje opěrákem hlavy s možností výškového nastavení. Opěrák je vyrobený ze síťoviny s bederní nastavitelnou opěrkou, u které lze dle potřeby nastavit hloubku a výšku. Sedák židle má moderní černou barvu z odolného materiálu proti otěrům. Nastavitelné područky jsou samozřejmostí. Velkou výhodu představuje synchronní mechanismus, který reguluje váhu a tlak na židli. Nechybí plynový píst pro výškové nastavení židle a pevný kovový kříž, který zaručuje pevné a rovné sezení.

kozena kancelarska zidle

Designový výběr barev

Většina kancelářských židlí je laděná do kombinace šedé a černé barvy, která podtrhne celkový dojem. Pro odvážnější zákazníky existují další barevné kombinace, které prostor kanceláře doslova rozzáří. Jedná se o jemné pastelové odstíny kombinované s bílými, černými nebo šedými odstíny, ale také výrazné barvy, které dokáží prostor kanceláře i bytu vhodně doplnit.

Zpevněná záda
Židle by měla být hlavně pohodlná, hlavně pro ty, kteří během své profese prosedí více než osm hodin. Kancelářská židle Samuel zajistí stoprocentně pohodlné sezení. Výrobce sází u této židle i na kvalitu a nezbytný design. Samotný zádový kříž je vyrobený z tvrdého plastu, který dlouhodobě odolá vnějším nárazům jako například pádu židle na zem. Rozlišují se i kolečka, pro měkké a tvrdé podlahy. Židle je vybavená komfortním houpacím systémem.

cernovinova kancelarska zidle

Barvy do každé kanceláře
Pro ty, kteří se rádi obklopují barvami disponuje židle Samuel sedadlem v barevném provedení, a to v červené, černé nebo zelené. Vhodnou variantou je i barva modrá. Potah sedadla je vyrobený z velmi odolného materiálu a dává záruku dlouhé životnosti židle. Opěrák hlavy obsahuje pevnou a pohodlnou síťovinu.

Vždy něco navíc
Rozvoz zboží až na místo určení je zdarma. V eshopu www.kancelar24h.cz máte na výběr z několika druhů židlí i cenových relací. Výjimkou nejsou slevové a další zajímavé akce. Nyní například při koupi židle Samuel obdržíte druhou zdarma!

logo kancelar24
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze