Úvod

Zútulněte si svůj druhý domov

Také už se nemůžete dočkat, až bude jaro v plném proudu, a začnete si užívat své víkendy na chatě či chalupě plnými doušky? Máme pro Vás šikovný tip, kde pořídit stylové doplňky pro Vaše víkendová obydlí.


Kam nechodí stres
Na chatě či chalupě sice trávíme většinu času venku, to ale neznamená, že si náš druhý domov nezaslouží stylové doplňky. Právě naopak. Především interiér, kam jezdíme zapomenout na každodenní stres, by měl působit útulným dojmem.

Interiérové doplňky na chalupu
V obchodě Novaline.cz si přijdou na své především nadšení chalupáři a milovníci klasické chalupářské dekorace. Hodiny, bandasky, košíky, podnosy, svícny, to vše zvelebí tvář místa Vaší relaxace. Svůj pobyt na chalupě si můžete zpříjemnit také kouřením vodní dýmky.



Retro styl a dekorace

Chataři si jistě vyberou z nabídky retro doplňků a dekorací v oblíbeném vintage stylu. Kalendáře, šicí stroj, retro struhadlo, věšák, umyvadlo, dveřní zarážka, anebo šperkovnice, to je jen malá inspirativní ukázka předmětů, kterými můžete zútulnit svou chatu.



Vkusná dekorace na zahradu

V nabídce nechybí ani vkusná dekorace na zahradu. Velké oblibě se těší především litinové doplňky, jako je stojan na hadici, stojan na květiny, anebo reklamní poutač, který pozve Vaše hosty dál. Milovníci přírody si mohou na strom pověsit krásné retro krmítko.



Příjemný nákup

Co vedle bohatého sortimentu stylových interiérových doplňků dále oceníte, to je osobní přístup a péče o zákazníka, která mimo jiné zahrnuje poprodejní servis. Přejeme Vám příjemný nákup v internetovém obchodě www.novaline.cz a hodně krásných chvil strávených na Vaší chalupě nebo chatě.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze