Úvod

Pořízení vlastního domu nemusí být nad Vaše možnosti!

Připadá Vám, že se Vaše úvahy o realizaci stavby vlastního domu a jeho financování pohybují mimo realitu? Neházejte flintu do žita! Pořízení vlastního domu nemusí být nad Vaše možnosti!


Rodinný dům pro každého 
Postavit dům samozřejmě znamená velmi náročný proces. Přesto ho lze podstatně zjednodušit a zpřístupnit také těm, kteří se domnívají, že rodinný dům je nad jejich možnosti. Chce to jen, obrátit se na toho správného dodavatele. Ekonomické stavby se soustředí na poskytování kompletních služeb směrujících k pořízení rodinného domu. Poskytují veškerou péči, která souvisí s výstavbou rodinného domu, jako je například vyřízení stavebního povolení, zajištění financování, stavebního dozoru, kontrola kvality stavby soudními znalci atd. Pojďme se nyní věnovat otázce, která všechny potenciální vlastníky domů trápí nejvíce, a to je způsob financování.

   

Geniální řešení 
Potřebnou hotovost na pořízení domu má na svém běžném účtu vskutku málokdo. Zájem o výstavbu rodinného domu má však mnoho z nás. Obvyklý způsob financování výstavby představuje čerpání (hypotečního) úvěru. Nevýhoda tohoto řešení bohužel spočívá v tom, že splátky v budoucnu významně zatěžují rodinný rozpočet. Otázkou tedy zůstává, jak maximálně snížit splátky hypoték. Program Génius využívá všechny dostupné státní podpory a dotace, aby byly tyto splátky co nejnižší. Chcete vědět, v čem konkrétně spočívá tajemství tohoto geniálního programu? Dobrá, prozradíme Vám to, ale nikomu to neříkejte!

Výrobní tajemství 
Základním principem tohoto programu je důsledné a chytré využití dotace státu pro výrobu elektřiny solárním panelem. Prostřednictvím úvěru Vám na střechu pořídíme malou solární elektrárnu. Vyrobenou elektřinu za státem garantovanou dotovanou cenu prodáme. Z části výnosu zaplatíme úvěr potřebný k pořízení panelu a ze zbytku pak dotujeme hypotéční splátku na dům. Touto dotací je pak částka 3 850,-Kč každý měsíc. Geniální, že? Díky tomu si mohou dovolit výstavbu rodinného a navíc nízkoenergetického domu i ti, kteří si ji za běžných okolností dovolit nemohou. 

Takže pokud toužíte po bydlení ve vlastním rodinném domě, najeďte si na webové stánky www.ekonomicke-stavby.cz
a začněte měnit svůj sen ve skutečnost!

www.ekonomicke-stavby.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze