Úvod

Hybridní nože čas neztupí

Pokud jste měli někdy možnost pozorovat při práci mistra kuchaře v japonské restauraci, jeho obratná práce s nožem ve Vás jistě zanechala hluboký dojem. Že byste rádi měli jeho nůž? Prozradíme Vám, kde koupíte hybridní nože vyrobené tou nejmodernější japonskou technologií.


Dokonalá trojkombinace
Jistě nám dáte za pravdu, že ostrý nůž, který nám dobře padne do ruky, je tím nejlepším pomocníkem v kuchyni. S tupým a těžkým nožem není radost krájet a samozřejmě ani vařit. Pokud chcete ovládat své kuchařské umění s profesionálním nadhledem, měli byste si pořídit kvalitní moderní nůž. Dnešní moderní nože jsou velmi lehké s vyváženým ostřím a antibakteriální rukojetí ze speciálního mikrobanu, ve které se nedrží bakterie, které by vznikaly průnikem mastnoty do pórů dřeva tak, jako tomu bylo dříve. Vývoj nožů jde tedy nestále kupředu. Za jeden z jeho nejlepších výsledků lze považovat hybridní nože. Hybridní nože jsou však pro většinu z nás velkou neznámou. Za svůj atraktivní název vděčí především způsobu své výroby, při které dochází ke sloučení špičkových vlastností titanu, stříbra a keramických částeček. Každá z těchto složek má svůj nezastupitelný význam. Titan je zárukou lehkosti, pružnosti a ochrany proti korozi. Stříbro noži dodá důležité antibakteriální vlastnosti. A konečně keramické částečky zvyšují tvrdost nože a postarají se o to, aby pěkně ostře řezal a krájel. Ovšem na rozdíl od běžných keramických nožů netrpí hybridní nože nežádoucí křehkostí. Pokud Vám hybridní nůž při neopatrném pohybu upadne na zem, nezničí se.

    

Výhody hybridních nožů
A jaké jsou další výhody hybridních nožů? Řada kuchyňských nožů japonského výrobce s příznačným názvem FOREVER (navždy) vyniká špičkovou ostrostí, odolností, ale i dlouhou životností. I když nože denně používáte, nemusíte je brousit celé měsíce. Přesto budou skvěle krájet. Při krájení potraviny okamžitě neoxidují, a proto si po dlouhou dobu uchovají svou čerstvost. Mezi další výhody patří snadná údržba, odolnost proti skvrnám a přijatelná cena. Hybridní nože FOREVER jsou neuvěřitelně lehké. Podle výsledků studií nezávislé japonské společnosti Food Research Laboratories hybridní nože zabraňují šíření bakterií včetně salmonely, stafylokoků a dalších. Kromě toho se nože pyšní moderním designem. Nesmíme zapomenout ani na důležité detaily, například na to, že při krájení nedochází k přenášení pachů z jedné potraviny na druhou. Jedná se tedy o skutečně čistý řez. Zaujaly Vás vynikající užitné vlastnosti hybridních nožů? Objednejte si jeden nebo dva v internetovém obchodě www.vyostrenakuchyne.cz, ať Vám jde práce v kuchyni pěkně od ruky!

www.vyostrenakuchyne.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze