Úvod

Stavte své základy moderně – NA ZEMNÍCH VRUTECH

Potřebujete spolehlivě ukotvit pergolu, zahradní altánek, anebo plotové sloupky? Stavte své základy snadno a rychle pomocí moderní technologie bez betonování. Zemní vruty představují osvědčené řešení pro ukotvení objektů různých velikostí. Slunečníkem počínaje a dřevostavbou konče.


Mokrý proces v ohrožení   
Moderní stavební technologie jdou stále kupředu, a díky tomu podstatně zjednodušují a zlevňují celý proces výstavby. Od té doby, co se začala používat technologie založená na zemních vrutech, má mokrý proces výstavby neúprosnou konkurenci již od samotných základů. Betonování totiž není potřeba ani při budování základů. Zdá se, že dobu betonovou postupně vystřídá doba vrutová.    

zemní vruty

Proč zemní vruty
Zemní vruty mají totiž ve srovnání s tradiční technologií celou řadu předností, jedná se především o rychlost a snadnost výstavby. Ukotvení předmětů do země se dá bez problémů zvládnout za jediný den. Není třeba čekat na montáž, protože základy postavené na vrutech jsou okamžitě zatížitelné. Montáž je navíc možná kdykoli během roku, tedy i v zimě.

stavba zemními vruty

Pokud stavíte na vrutech, tak na náročné výkopy nebo řešení odvozu zeminy můžete rovnou zapomenout. Moderní technologie budování základů bez betonu pamatuje také na okolí domu, které nepoškozuje. A co nejvíce oceníte v případě dočasných staveb, to je snadná demontáž a možnost opětovného použití vrutů. Snadnost a rychlost výstavby v žádném případě není na úkor životnosti a spolehlivosti. Naopak, díky jevu sesedání zeminy se vlastnosti vrutů v čase zlepšují. Zemní vruty jsou vysoce odolné také vůči větru a vhodné i do svažitých terénů.


Využití je velmi široké   
Možnosti využití zemních vrutů jsou velmi široké. V oblasti zahradní architektury se nejčastěji jedná o altánky, dětská hřiště, terasy, pergoly, kované ploty, ale i drobné prvky, jako jsou lavičky nebo slunečníky. V oblasti bytové výstavby se pak vruty používají k budování základů dřevostaveb. Spolehlivé upevnění bez betonování má velké uplatnění jak pro soukromé, tak pro i průmyslové účely. S možnostmi využití úzce souvisí volba konkrétního typu vrutu. 

vyuziti vrutu
 
Vyberte ten správný vrut
K tomu, abyste zvolili správný typ vrutu pro daný účel použití, můžete použít interaktivního průvodce na internetu. Nejprve zadáte typ stavby (například plot, pergola nebo slunečník), pak upřesníte parametry (v případě plotu zadáte výšku sloupku a jeho průměr, u pergoly rozměr trámku a jeho nosnost, u slunečníku průměr tyče) a průvodce pro Vás vybere optimální řešení. Druhou variantu samozřejmě představuje konzultace s expertem.


Moderně na pevných základech
Zemní vruty můžete nakoupit prostřednictvím stránek http://www.zemnivruty.cz/, kde najdete také ukázky realizací, anebo v kamenné prodejně, kterou máte nejblíže. Výhradní dovozce vrutů Krinner zajišťuje nejen poradenství, prodej, ale také dodávku a montáž. Stavte moderně na pevných základech.

Osvědčená německá technologie je zárukou stability a dlouhé životnosti.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze