Úvod

Elegantní řešení pro Vaší kuchyň

Dostatek úložného prostoru je k nezaplacení a v kuchyni to platí obzvlášť. Do hlubokých zásuvek můžete uložit vše - od velkých hrnců až po potraviny.


Nyní si úložné boxy můžete vybrat v nové designové variantě a různém materiálovém provedení. Představujeme Legrabox free, nové varianty s velkoplošnými zásuvnými prvky. Vzhled Legraboxu free charakterizují velké zásuvné prvky. Společnost BLUM nabízí dostatek možností pro individuální řešení výsuvů. Můžete si vybrat z různého materiálového provedení, a to buď ze skla, dřeva nebo dokonce kůže. Konstrukční prvky harmonicky zapadají do designu rámů a tím zajisťují kvalitní vzhled nábytku.

Pokud se rozhodnete použít pro výsuvy sklo, dosáhnete odlehčeného a otevřeného vzhledu. To je zvláště praktické u potravinové skříně Space Tower s vnitřními zásuvkami Blum.


Video prezentuje Legrabox free se zásuvnými prvky ze skla: Space Tower, praktická potravinová skříň s vnitřními výsuvy od firmy Blum.

I u systému Legrabox je instalováno osvědčené tlumení BLUMOTION, které zajišťuje tiché zavírání. Naopak komfort při otevírání je zaručen technologií Servo-Drive (elektrická) a Tip-On (mechanická).

Legrabox pure usetri misto
Legrabox pure se hodí pro zásuvky v kuchyni, moderní Legrabox free najde uplatnění i v obýváku.

Novou designovou variantu Legrabox free lze libovolně kombinovat s variantou Legrabox pure. Systém se uplatní zejména v kuchyni, ale samozřejmě také v ložnici, koupelně nebo obývacím pokoji. Obě varianty vytvářejí jednotný vzhled vaší místnosti.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze