Úvod

Screenové rolety - elegantní i účinné řešení stínění interiéru

Zatímco v zimě zabrání úniku tepla a zvýší tepelnou izolaci stavby, v létě poskytnou vítaný stín, omezí přehřívání interiéru a k tomu všemu poslouží i jako ochrana před dotěrným hmyzem. O čem je řeč? Představujeme vám elegantní řešení v podobě screenových rolet, které se hravě chopí role estetického i praktického doplňku stavby a vnesou do vašeho života hned několik pozitivních výhod!


Moderní a funkční součást budovy
V horkých letních dnech, kdy již v dopoledních hodinách hodnoty na teploměru ukazují šibeničních třicet stupňů ve stínu, často řešíme problém v podobě přehřátého interiéru. Sluníčko se bez optání drze vetře až k nám domů a prohřeje místnosti, což není vždy žádoucí. Ráno nás ostré sluneční paprsky tahají z postele o něco dříve, než by bylo nutné, přes den zasahují do sledování televize nebo svítí do monitoru počítače a snižují tak viditelnost obrazu.

Určitě to také znáte. Nejednou jste již museli řešit, že vám slunce brání v určitých činnostech, nemluvě o přehřívání bydlení. A především v podkrovním bytě to může být velký problém. Řešením mohou být screenové rolety, které je možné instalovat na hotové okno nebo fasádu - a to i v případě, kdy s jejich montáží nebylo předem počítáno.

Screenove rolety se daji namontovat i dodatecne

Jaký typ rolety se hodí pro váš dům?
Od června tohoto roku pro vás společnost Isotra rozšířila nabízený sortiment o dva nové typy screenových rolet - konkrétně o screenovou roletu HR8-ZIP a screenovou roletu HR7 . Pojďme si je blíže představit, ať si můžete udělat představu, který typ rolety je ideální volbou právě pro váš domov!

Screenová roleta HR8-ZIP

Screenové rolety typu HR8-ZIP jsou ideálním spojením robustní konstrukce a praktické ochrany proti nežádoucímu hmyzu. Předností tohoto typu screenových rolet je nerezová pružina ve vodící liště, která se neopotřebovává a látka tak ani po několika letech neztrácí na své pružnosti. Plusem těchto rolet je vysoká odolnost proti větru zajištěná unikátním systémem lišt. Dobrou zprávou je, že se boxy montují pod oko, při jejich instalaci tak není nutné zasahovat do stavby, budova se nemusí perforovat a nehrozí tak tepelné ztráty.

Screenova roleta typu HR8-ZIP
Screenové rolety HR8-ZIP jsou k dostání v několika barevných provedeních: RAL 9006 světle stříbrná, 9007 tmavě stříbrná, 9010 bílá, 7016 antracitově šedá, 7016 antracitově šedá struktura, 8014 hnědá

Screenová roleta HR7

Druhým typem screenových rolet, které jsou od letošního června k dostání, jsou rolety HR7. Ty je možné instalovat do jakéhokoli okenního profilu nebo na fasádu, hodí se tedy zvláště pro pasivní domy. Screenové rolety HR7 zajistí kvalitní ochranu před slunečním zářením i průnikem tepla. Předností tohoto typu screenových rolet je vysoce odolný protlačovaný hliník s práškovým nástřikem použitý pro výrobu boxů, spodních a vodicích lišt. Můžete vybírat mezi dvěma typy moderních boxů - moderním a zaobleným, které tak můžete přizpůsobit celkovému pojetí budovy.

Screenova roleta typu HR 7
Screenové rolety HR7 jsou k dostání v těchto barevných provedeních: RAL 9006 světle stříbrná, 9007 tmavě stříbrná, 9010 bílá, 7016 antracitově šedá, 7016 antracitově šedá struktura, 8014 hnědá
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze