Úvod

CHICAGO - záclonová souprava v barevné paletě od chromu po černou

Vánoční ruch již pomalu ustává a je dobře se zamyslet nad tím, jak přivítáme nově nastupující rok. Ano, od vánočních svátků se zase začínají dny prodlužovat a dekorace našeho okna by si zasloužila obměnu. Co takhle vrátit se k osvědčeným záclonám a zateplit si interiér něčím zajímavým, milým a příjemným.


To jsou určitě záclony v kombinaci s dekorační látkou. Možná jsme podlehli tepu doby a v prvopočátcích jsme zvolili technickou dekoraci a zastínění okna. Použili jsme žaluzie v domnění, že ty dovedou vyřešit všechno. Zcela určitě zastíní interiér a připraví Vám krásné chvíle, kdy si můžete se slunečními paprsky hrát a rozhodovat kolik jich do interiéru pustíte. Nicméně takto zastíněný interiér něco postrádá. Je to jeho teplo, teplo, které je nám příjemné a které nám navozuje pocit klidu a uspokojení. To zcela určitě žaluzie nedokáže. Je to přeci jenom technické zastínění, i když v mnoha barevných kombinacích a provedeních.

Zkusme se zamyslet nad tím, co vlastně záclona a dekorační látka přináší. Je to nejen teplo interiéru, ale i jeho akustická pohoda, kterou víceméně vnímáme podprahově, ale i ta působí na naše vnitřní pocity klidu a uspokojení.

zaclonova souprava

Takže záclona a dekoračka. Jenomže na co ji pověsíme? GARDINIA nabízí řadu možností, jak dekoraci okna v podobě záclony a dekorační latky na okno umístit. Jednou z možností, která dává pocit svobody v rozhodování je záclonová souprava CHICAGO, souprava s tyčí o průměru 20 mm. Chicago skutečně svým provedením vyhoví všem, kteří věnují dekoraci okna mimořádnou pozornost. Barevné provedení soupravy od klasických barev jakými jsou bílá a černá, teplá bronzová, zlatá matná, až po provedení v leštěném chromu, nebo v titanové barvě dává soupravě CHICAGO šanci uspět i u těch nejnáročnějších zákazníků.

Můžete se rozhodnout, jestli použijete klasickou tyč s kroužky, nebo moderní kolejničku, která umožňuje, díky drážce v ní, posun záclony, či závěsu po celé délce tyče bez ohledu na počet nosníků. V případě použití tyče a kroužků nosníky posun záclony omezují. Bohatý výběr koncovek dá každému možnost individuální kombinace.

garnyze bez krouzku

Je možné použít jednoduché nenápadné koncovky pro potřebu lehké nevýrazné dekorace, nebo naopak výrazné designové koncovky doplněné drobnými skleněnými kamínky tam, kde si to interiér vyžaduje. Samozřejmostí je i nosník, který umožní instalaci dvou tyčí, či kolejniček za sebou pro zavěšení záclony a závěsu.

Program CHICAGO myslí i na ty, kteří potřebují delší nosníky, nebo kteří se potýkají s nerovným stropem v případě, že soupravu chtějí zavěsit na strop. Ale nejen těmito detaily se program CHICAGO zabývá, myslí i na ty interiéry, které si vyžadují instalaci soupravy do rohu, nebo přes roh. I v takových případech najdete u programu CHICAGO řešení (viz úvodní obrázek).

zavesna souprava na zaclonu

GARDINIA myslí na spokojenost svých zákazníků a nic nenechává náhodě. Naše stavebnicové programy záclonových souprav jsou vždy ucelenými a do detailu promyšlenými projekty. Souprava CHICAGO je jasným důkazem o naší snaze.
Nevěříte? Zkuste se zamyslet nad tím, co byste potřebovali k dosažení dokonalého vzhledu dekorace Vašeho okna.

Pokud přijdete na něco, na co jsme zapomněli, dejte nám vědět. Budeme se snažit i pro Váš problém najít řešení. Pokud navštívíte naše stránky, najdete tam mnoho dalších zajímavých nápadů a inspirací.

chromova zavesna souprava na zaclonu

Tým GARDINIA HOME DECOR CR spol.s r.o., Velichov 41, 438 01 Žatec se na Vás a na Vaše případné otázky těší.
Neváhejte a uvidíte, že se to vyplatí.

Váš tým GARDINIA
R.Záhoř
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze