Úvod

Soutěž Nejhezčí zahrada

Společnost CANABA vyhlašuje již šestý ročník soutěže Nejhezčí zahrada s domem CANABA. Zašlete snímky Vaší zahrady a vyhrajte třídenní zájezd do Holandska na proslulé Slavnosti květin!


Chcete-li se soutěže zúčastnit, pořiďte snímek či sérii snímků (max. 5 ks) své zahrady, kde jednu z ústředních rolí hraje i rodinný dům CANABA a zašlete nám je do 15.7.2010. Zasílat můžete buď klasické fotografie ve formátu 10×15 cm poštou v obálce s označením ZAHRADA na adresu:


CANABA a.s., Dobrovského 1402/2, Děčín, 405 01,

a nebo elektronické snímky ve formátu JPEG s rozlišením min. 2Mpx na e-mailovou adresu zahrada@ca­naba.cz. Vždy, prosím, uveďte své jméno, adresu, telefon a případně i e-mail, abychom Vás mohli zpětně kontaktovat. Víme, že zahrada je koníčkem na celý život, že se stále mění, a proto uvítáme fotografie nejen od „nováčků“, ale i od „zkušených zahradníků“, kteří se této soutěže účastnili již v minulých letech.

Komise složená ze zástupců vedení společnosti vybere do 15.8.2010 vítěze, který získá třídenní zájezd do Holandska od cestovní kanceláře FIRO-tour, a to na velmi oblíbené a navštěvované Slavnosti květin. Vítězná zahrada bude následně rovněž profesionálně zdokumentována a snímky zveřejněny v novém katalogu CANABA, který právě připravujeme.

Těšíme se na Vaše fotografie, vždyť třeba právě Vaše zahrada je ta nejkrásnější.

Vaše CANABA

www.canaba.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze