Úvod

Dekorace do dětských pokojů patří

Jistě nám dáte za pravdu, že dětský pokojíček bez dekorace vypadá velmi smutně a mnoho dětí se v něm také tak cítí. Dekorace do dětských pokojů dokáže tento problém snadno vyřešit.


Hravé samolepky
Mezi oblíbené způsoby, jak zútulnit dětský pokojíček, patří samolepicí dekorace. Velkou výhodou je, že díky široké nabídce především internetových obchodů můžete svým dětem vybírat ze široké škály motivů. Batolata ocení zvířátka, větší slečny princezny, chlapečkové autíčka nebo jiné dopravní prostředky. A co když se dětem obrázky okoukají, anebo jim začnou připadat příšerně dětinské? Není nic snazšího, než samolepky sloupnout a nahradit novými. Samolepicí obrázky mohou zkrášlovat nejen stěny, ale jiné hladké povrchy, jako jsou například dvířka skříněk, anebo desky pracovních stolů. 

                             

Praktické doplňky
Byla by velká škoda zůstat při dekorování dětského pokoje pouze u stěn, když existuje tolik krásných svítidel, poliček, židliček a jiného nábytku a doplňků s pěknými dětskými obrázky. Takže pokud zařizujete dětský pokoj, anebo ten stávající nevypadá příliš dětsky, prosurfujte pár webů, prozkoumejte nabídku internetových obchodů a vykouzlete z obyčejného prostoru mezi čtyřmi stěnami úžasnou říši plnou fantazie. Vaše děti to jistě ocení. Ale pozor, pokud si nejste jisti, který z motivů by se jim líbil, raději se s nimi poraďte.

Seriál: Dekorace do bytu


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze