Úvod

Seznamte se s novou řadou domů EUROPANEL domy

Toužíte po krásném moderním domě, který se dokáže dokonale přizpůsobit Vašim potřebám? Který vyroste rychle jako houba po dešti a nebude zbytečně drahý? Seznamte se s novou řadou nízkoenergetických dřevostaveb od společnosti EUROPANEL.


Domy, které se Vám přizpůsobí
Právě schopnost přizpůsobit se je jednou z nejvíce ceněných předností Europanel domů. Rafinované moduly, které jsou po architektonické i konstrukční stránce připravené k harmonickému napojení na každý dům, umožňují rozšíření rodinných domů o nové místnosti. Pokud Vás najednou bude o jednoho více, nebo zatoužíte po komfortu vlastní sauny či klidu vlastní domácí kanceláře, splnění Vašeho přání bude neobyčejně snadné.

modul XL

Snadné, rychlé, ekonomické
Snadná, a zároveň rychlá je i samotná výstavba, kterou garantuje založení na zemních vrutech ve spojení s použitím jednoduchého konstrukčního systému. Co dále kromě rychlosti a variability oceníte, to je příznivá pořizovací cena, stejně jako náklady na provoz. Všem těmto výhodám vděčí Europanel domy filosofii LIGHT BUILDING, která je hnacím motorem jejich realizace.

rodinny dum trio

Inspirace pro Vaše bydlení
Pokud Vás nízkorozpočtové dřevostavby zaujaly svými přednostmi, můžete společně s námi nahlédnout do katalogu, kde nás zaujaly domy IZY FOR 3, 4 a 5 i domy NANO A LUPO ve svých variantách: IZY FOR 3 je moderní jednopatrový dům, který ocení především mladé páry z důvodu možnosti snadné přístavby - přidáním dalšího modulu lze bydlení elegantně přizpůsobit příchodu nového člena. Pokud si chcete v poklidu užívat podzim života v obklopení vnoučat, doporučujeme flexibilní rostoucí variantu navrženou specielně pro starší páry IZY FOR 4, kde budete mít i velmi živé děti stále pod kontrolou. Prostorově velkorysý dům IZY FOR 5, jehož nádhernému interiéru dominuje impozantní dřevěné schodiště, je naprosto ideální pro velké rodiny s dětmi nebo pro náročné.

dum europanel

Malý zvenčí, velký uvnitř
Čtvercový dům NANO s moderní plochou střechou. Na výběr máte základní varinatu nebo XL.
Jestliže ovšem preferujete sedlovou střechu, vyberte si některý z domů LUPO. I zde máte na výběr ze základní velikosti nebo XL. Náročnější zákazníky jistě uspokojí luxusní varianta LUPO EXCLUSIVE.

rozmerny dum LUPO

Chcete se seznámit s novou řadou domů EUROPANEL blíže? Navštivte stránky www.europanel.cz nebo www.europaneldomy.cz. Kromě toho, že si zde můžete prohlédnout nový katalog, se rovněž dozvíte, že firma hledá zájemce o zprostředkování prodeje představených domů z řad realitních kanceláří, finančních poradců v oblasti hypotečních úvěrů a stavebního spoření nebo obchodních firem pohybujících se na stavebním a realitním trhu.

Pokud máte zájem nejen o bydlení, ale také o spolupráci, neváhejte a kontaktujte zástupce firmy EUROPANEL ještě dnes.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze