Úvod

Oslavte příchod jara netradiční velikonoční dekorací!

Příchod jara si zaslouží oslavit stylovou bytovou dekorací. Pokud chcete svůj domov zkrášlit podle nejnovějších trendů, anebo vyzkoušet něco jiného, než jsou tradiční velikonoční ozdoby, připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů. Skleněná dekorativní vajíčka, koule a figurky.


Pastelové i výrazné barvy a květy
Velikonoční trendy 2014 přinášejí spojení elegantního kultivovaného vzhledu a pastelových barev, a zároveň nacházejí zalíbení v intenzivních barvách a květinových symbolech. Designéři společnosti Glassor se těmito trendy nechali inspirovat a připravili kolekci ručně malovaných skleněných vajíček a dalších ozdob.

Velikonocni sklenena vajicka

Pestrá paleta barev i vzorů
Dekorativní vajíčka mohou mít mnoho podob. Pokud toužíte po jednoduchosti a harmonii, můžete zvolit decentní prvky ve stylu asijského tradičního umění. Například jemné květinové vzory na pastelovém pozadí. Mandlově bílá barva s květinovým vzorem nechá krásně vyniknout detailům. Paleta barevných odstínů je neobyčejně pestrá. Oranžová, mátová, jasně fialová a světle modrá jí však vévodí. Také pro použité vzory je typická druhová rozmanitost.

netradicni velikonocni vajicka

Zvířátka nesmí chybět
Neodmyslitelnou součástí velikonoční dekorace jsou zvířecí motivy. Zajíčci, kuřátka a další milá zvířátka zkrátka nesmí chybět. Vyberte si některou z krásných dekorativních koulí nebo skleněná zvířátka se sytě barevným zdobením. Potěšíte tak nejen děti, ale i dospělé členy své domácnosti.

sklenene velikonocni ozdoby

Ve znamení neočekávané extravagance
Další z trendů letošních Velikonoc se nese na vlnách neočekávané extravagance. Milovníci originální výzdoby mohou popustit uzdu své fantazie a začít vybírat z dekorativních vajíček v netradičním vyhotovení. Odstíny žluté, lososové, karmínově červené, levandulové a tyrkysové v kombinaci se třpytivými kamínky propůjčí Vašemu domovu osobité kouzlo. Na výběr máte z několika dekorací, stříbrnou nebo zlatou barvou počínaje a levandulovou či tmavě modrou konče. Další možnost představuje karmínově červená. Velice luxusním dojmem působí neotřelá kombinace fialové a zlaté. Záleží na jen Vás, kterou kombinaci zvolíte.

luxusni velikoncni dekorace

Náš tip:
Když na větičky umístěné ve váze navěsíte vajíčka zdobená krajkou, krásně ozdobíte svou velikonoční tabuli. Zvolit můžete také tmavé odstíny, hnědou i černou. Anebo proč nezvelebit interiér dekorativními koulemi s jemnými vzory?

Velikonocni isklenena dekorace

Přivítejte jaro u Vás doma krásnou dekorací! Více inspirace na velikonoční výzdobu najdete na www.glassor.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze