Úvod

Vánoční inspirace od SCANquilt

Nejlepší dárek je takový, kterým překvapíte, potěšíte a zároveň je i praktický. Pokud pro letošní Vánoce sáhnete do nabídky povlečení a bytového textilu společnosti SCANquilt, chybu neuděláte. Víte co zlepší každodenní náladu? Ranní probuzení, kdy je člověk odpočatý a posílený spánkem. Co tedy zvolit dárek v podobě komfortního polštáře a přikrývky?


Když není polštář jako polštář…
Kvalita spánku se dá posuzovat z mnoha hledisek. Nejvíce ji ale ovlivňuje výběr polštáře. Ty by měly mít možnost regulace množství výplně pomocí zipu; tím si upravíte výšku a měkkost polštáře podle svého. Polštáře SCANquilt takové jsou, jako výplň se používají kvalitní dutá polyesterová vlákna, která jsou nealergenní.
SCANquilt POLSTAR-EXCLUSIVE-CLIMA

Proti mikrobům pak působí antibakteriální řada MEDIC, obsahující vlákna ve tvaru vločky s ionty stříbra. Zcela jedinečné vlastnosti naleznete také u polštářů, při kterých byla použita technologie zabezpečující částečné vyrovnání teplotních rozdílů během noci. Příjemné mikroklima tak zajistí komfort pro klidný spánek.
SCANquilt však nabízí i kolekci zdravotních relaxačních polštářů, které mají speciální tvar, paměťovou pěnu nebo jsou plněny vodou, což poskytuje správnou oporu hlavy a ulevuje krční páteři. Množství vodní výplně si můžete regulovat a ovlivnit tak výšku a měkkost polštáře.
SCANquilt POLSTAR-AQUA

Pohoda pod hřejivou přikrývkou

Každé roční období je teplotně jiné, stejně jako každý prostor, ve kterém spíte, a proto jsou nároky na přikrývky velmi individuální. Výběr by však měl začít nejprve volbou rozměru přikrývky. Upřednostníte klasickou 140 x 200 cm, nebo prodlouženou 140 x 220 cm či dáte přednost velké francouzské o rozměrech 240 x 200 cm? Pak už přijde na řadu hřejivost; pro léto lehká přikrývka, pro chladnější noci teplejší thermo nebo univerzální celoroční. SCANquilt má připravenu i řadu pro náročné. Milovníky spánku tak určitě potěší luxusní přikrývka z výjimečných materiálů a speciální úpravou Aloe vera, nebo celoroční s antialergenními vlákny s ionty stříbra, případně luxusně zpracovaná přikrývka z česané dlouhovlákné bavlny s antibakteriální a antimikrobiální úpravou.

polstar a prikryvka SCANquilt  EXCLUSIVE ALOE VERA a MEDIC SILVER

Povlečení pro každé období i příležitost
Aby byl vánoční dárek kompletní, potřebuje zabalit. Stejně tak si slušivý obal zaslouží i vybrané polštáře a přikrývky. Nejen pro zimní období se hodí letošní novinka. Povlečení Mako JERSEY, z jemné bavlněné pleteniny, jemné na omak a krásně splývavé. Navíc se nemačká a nepotřebuje žehlit. Usínejte již o Vánocích v některém z nich! Nechte se okouzlit uměleckými směry: třeba kolekcí vzorů ART JERSEY, barvami IMPRESIONISMU, POP ARTEM nebo jednoduchostí GRAPHICS.

SCANquilt povleceni ART JERSEY
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze