Úvod

Podlahové vytápění se zárukou 20 let

Světový leader v oblasti podlahového vytápění DEVI, který je známý vysoce kvalitními produkty, přichází s naprosto unikátní 20letou zárukou. Jedinečnost této záruky nespočívá pouze v její délce, ale i v rozsahu.


Podlahové topení bez starostí
Zákazníci, kteří se rozhodnou pro podlahové elektrické vytápění, a použijí při instalaci topné kabely a topné rohože dánského výrobce DEVI, mohou užívat výhod komfortního vytápění bez starostí. Unikátní 20letá záruka na topné kabely a rohože, která platí od února 2015, je tím nejlepším garantem kvality a bezstarostnosti.

rez podlahou

Včetně nákladů na obnovu krytiny
A co je důležité, v případě reklamace kryje záruční plnění nejen výměnu topných komponentů jako takových, ale také náklady na obnovu vrchní podlahové krytiny - zcela nezávisle na tom, zda se jedná o lamino, dřevěné parkety, dlažbu, beton či jiný materiál.

Unikátní záruční podmínky
Takovéto záruční podmínky jsou vskutku unikátní a dávají majitelům jistotu, že po celých 20 let užívání nemusí mít obavu, že by řešili nákladnou výměnu zvoleného řešení a nepříjemnosti s tím spojené. Cílem DEVI je, aby si její zákazníci mohli nerušeně užívat teplo svého domova, a to pěkně od podlahy.

topne kabely

Široké možnosti využití
Kromě kvality a nadstandardní záruky patří mezi další výhody produktů DEVI široké možnosti použití a snadná instalace. Topné rohože například, které jsou vyvinuté pro nejrůznější aplikace, lze ihned po rozbalení položit přímo na podlahu. Neméně všestranné jsou i topné kabely, které díky vysoké odolnosti vůči povětrnostním vlivům lze použít také v exteriéru. Mráz ani sníh je nepoškodí.

topne kabely na prijezdove ceste
Náš Tip: Použijte tento typ vytápění na příjezdovou cestu a už nebudete řešit potíže s námrazou nebo sněhem, ty totiž teplem roztají.

Snadná instalace
Další řešení, které se velmi často uplatňuje při rekonstrukcích, pak přinášejí podlahové topné pásy DEVIdry. Jedná se o praktickou alternativu kročejové izolace dřevěných plovoucích podlah umožňující snadný a rychlý proces instalace. Jen pro zajímavost, na stránkách www.devi.cz najdete dokonce program, s jehož pomocí si můžete vytvořit vlastní návrh instalace, tzv. HEAT MAP.

teplo podlahoveho topeni

Doposud nevídaná záruka
Sečteno a podtrženo, řešení od DEVI je uživatelsky přátelské, elegantní, kvalitní a pyšní se nadstandardní zárukou, která je v oblasti podlahového vytápění dosud nevídaná. Pokud si tedy chcete užívat komfort podlahového topení bez starostí, instalací počínaje a provozem konče, víte na koho se obrátit.

DEVI logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze