Úvod

Řešení pro sprchy od Geberitu

Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Pro sprchové systémy Geberit hovoří hned několik argumentů.


Značka Geberit je zárukou té nejlepší kvality, jedinečného know-how v oblasti odpadních systémů a nadčasového designu, který je funkční a krásný zároveň. Sortiment zahrnuje ploché sprchové vaničky, instalační systémy s odtokem ve stěně, sprchové kanálky a klasické podlahové vpusti. Instalaci lze tedy ušít na míru přesně podle stavební situace a přání zákazníka.

sprchova vanicka setaplano
Novinka letošního roku – plochá sprchová vanička Geberit Setaplano, která je jemná a hebká na dotek.


Výhody vaničky Setaplano jsou zřejmé již na první dotek. Pevný a odolný materiál, ze kterého je vyrobena, si již vydobyl zasloužené místo ve světě moderního koupelnového designu. Unikátní mix pryskyřice a minerálního plniva má vynikající vlastnosti. Jeho neporézní, hladký povrch neklouže, jednoduše a rychle se čistí a na rozdíl od kovu, skla nebo dokonce keramiky je tento minerální kompozit na dotek příjemně teplý a hedvábně jemný. Díky naprosto homogenní struktuře je také velmi tuhý a odolný.

Také design vaničky je promyšlený: především hůře přístupná místa byla navržena tak, aby se snadno udržovala v čistotě. Odtokový prostor byl například záměrně zkonstruován bez hran, za kterými by jinak mohla ulpívat špína. Čištění vaničky výrazně usnadňuje také praktické hřebenové sítko, které lze pohodlně vyjmout a opláchnout.

Sprchove kanalky Geberit CleanLine
Sprchové kanálky Geberit CleanLine, které nejen skvěle vypadají, ale díky vyjímatelné hřebenové vložce se i velmi snadno čistí.

Pokud jste už někdy čistili běžný sprchový kanálek, pak asi víte, kolik špíny se dokáže pod jeho krytem nahromadit. Sprchové kanálky Geberit CleanLine tento hygienický problém řeší dokonale. Pomocí sběrného profilu jsou všechny nečistoty unášeny do místa uprostřed, kde se nachází integrovaná hřebenová vložka, která všechny tyto nečistoty zachytí. Krátkou krycí lištu s vložkou pak jednoduše vyjmete a pohodlně vyčistíte.

Možnosti umístění kanálku v rámci sprchového koutu jsou opravdu flexibilní, je možné ho nainstalovat dokonce přímo u stěny. Kanálek, který jsou vyrobeny z kartáčované nerezové oceli, si můžete nechat uříznout přesně na míru Vašeho sprchového koutu. Po dokončení montáže fungují kanálky jako otevřené sběrné profily, které odvádějí vodu do odpadního potrubí.

Více informací naleznete na: www.geberit.cz/sprchy
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze