Úvod

Provoňte svůj domov stylově, vsaďte na designové aroma přístroje!

Zapomeňte na nudné a nenápadné difuzéry či osvěžovače vzduchu. Potřebujete oživit svůj interiér, a to nejen barvami, tvary, ale i báječnou vůní? Pořiďte si některý z designových aroma difuzérů či aromapřístrojů na kapsle.


Domov je místo, které si každý z nás s láskou buduje, hýčká a kam se rád vrací po náročném pracovním dni. Domácí pohodu dokážou velmi dobře dotvořit interiérové vůně, které mají různé funkce, design, ale i rozdílnou trvanlivost.
Velmi jemně a zároveň dlouhodobě dokáže interiér provonět aroma difuzér. Jedná se v podstatě o lahvičku s vonnou esencí, v níž jsou ponořeny tyčinky. Intenzitu provonění můžeme regulovat množstvím tyčinek – čím více jich vložíme, tím větší bude intenzita vůně.
Difuzér pak stačí umístit na libovolné místo, ideálně ve střední výšce a vůně se bude po nasátí tyčinek linout prostorem.

tycinkovy difuzer
Difuzér Chando - hranata a kulata doza, difuzér CULTI Decor

Obdobou tyčinkových difuzérů jsou difuzéry porcelánové, které uvolňují vonnou esenci svým vlastním povrchem. Porcelánovou dekoraci stačí pokapat několika kapkami vůně, či ji do lahvičky s vůní ponořit. Záleží na tvaru difuzéru. Porcelán dokáže díky svým patentovaným vlastnostem vůni absorbovat a jemně uvolňovat do prostoru. Porcelánové aroma difuzéry doporučujeme jako ideální dárek pro ženy.
keramicke difuzery
Porcelánové aroma difuzéry Chando, cena od 699 Kč.

Moderní řešení představují elektronické aromapřístroje, které jsou napájeny z baterií či přímo ze sítě a váš prostor provoní pomocí vyměnitelných vonných kapslí. Ty jsou vyrobeny z čistých esenciálních olejů a tudíž jsou 100 % zdravotně nezávadné. Příkladem je GEORGE, designový aroma přístroj pro použití doma či v kanceláři, jehož podobu navrhl italský designér Luca Trazzi. K dostání je v různých barvách, v lesklém provedení, ale i v tzv. soft touch vzhledu, který se vyznačuje sportovně elegantním laděním, s elementy z kartáčované oceli.

A jak GEORGE funguje? Jeho ovládání je velmi snadné, stačí si jen vybrat vůni, vložit vonnou kapsli dovnitř panáčka a stisknout tlačítko ON. Intenzitu provonění je možné regulovat, stejně tak jako libovolně střídat vůně; podle nálady, příležitosti nebo ročního období. George je tak určen zejména pro ty, kteří si chtějí užívat vůní, ať už ve svém bytě či kanceláři. Rádi experimentují, střídají vůně podle jednotlivých příležitostí či nálad a používají takové vůně, které je zrovna nejlépe charakterizují. Právě tohle všechno totiž GEORGE umožňuje, a to velmi rychle a jednoduše.

designovy difuzer GEORGE
Aroma přístroj George na vonné kapsle, cena od 1 899 Kč.

Absolutní novinkou je GEORGE s vestavěným reproduktorem, který pomocí technologie bluetooth umožní přehrávat oblíbené skladby z mobilního telefonu či jiného přístroje. Vytvořte si dokonalou atmosféru, zapojte všechny smysly! Měňte vonné kapsle i hudbu podle nálady. Prostor vašeho domova či kanceláře tak zaplníte nejen krásnou vůní, ale teď už i hudbou. S Georgem vám bude zkrátka každá hudba vonět.
difuzer GEORGE s vestavenym reproduktorem
Aroma přístroj George s reproduktorem, cena 3 330 Kč.

Široký výběr aroma difuzérů, aroma přístrojů a dalších interiérových vonných doplňků najdete v Centru interiérových vůní ARIA PURA, první prodejně v České republice specializované na interiérové vůně. Její showroomy naleznete v Praze a Brně, nakupovat můžete také online na www.bytove-parfemy.cz.

Zodpovězte správně soutěžní otázku a vyhrajte stylové porcelánové difuzéry od italského výrobce Millefiori Milano včetně vonné náplně zcela zdarma.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze