Úvod

Program pro zlaté české ručičky

Toužíte po vlastním rodinném domě a máte přitom šikovné české ručičky? Využijte výhod programu Zlaté ručičky! Ušetříte velkou část pořizovací ceny domu!


Šance pro šikovné ručičky
Program společnosti Ekonomické stavby Zlaté ručičky našel svou inspiraci v šikovnosti českých lidí, která je známá po celém světě. Spojuje v sobě výhody manuální zručnosti Čechů a velkoodběratelských slev Ekonomických staveb. Jedná se o promyšlený způsob, jak zpřístupnit stavbu rodinného domu co možná nejširšímu okruhu lidí, pomoci jim získat nejnižší cenu a nejvýhodnější splátky. Pokud patříte mezi klienty, kteří se chtějí spolupodílet na stavbě svého domu, jistě uvítáte program, v němž jsou sjednocené všechny práce, které si můžete dodat sami. Jestliže se rozhodnete pro program Zlaté ručičky, získáte kompletní servis spojený s výstavbou rodinného domu. Máte tedy možnost využít programu Maximální služba a připravit si svůj dům podle svého přání. Součástí dodávky domu je stavební povolení a financování stavby, stejně jako v případě ostatních programů. Kromě toho ušetříte velkou část pořizovací ceny Vašeho domu. 

Výhody využití programu
Hlavní výhoda využití programu Zlaté ručičky spočívá ve zvoleném objemu dodávky. V programu Zlaté ručičky jsou z dodávky Ekonomických staveb vyjmuty dokončovací práce v domě, tedy schodiště, podlahové krytiny, vymalování a další drobné prvky spojené s dokončením domu. Jinými slovy veškeré práce, které si šikovný český člověk dokáže bez problémů dodat svépomocí. Žádná z těchto prací nepodléhá revizím, nebo složitým instalacím, ani ji nemusí provádět speciálně proškolení pracovníci. Dům je dodáván v běžném developerském standardu. A co je důležité, za změnu dodávky neplatíte žádné další poplatky. Zařazení do tohoto programu je zcela zdarma. Pokud se rozhodnete využít programu Zlaté ručičky, získáte i další výhody, především v podobě velkoobchodních slev. Přímo u dodavatelů výhodně nakoupíte dlažbu, podlahové krytiny, truhlářské prvky a další materiály za stejné ceny jako mají Ekonomické stavby. Díky svým šikovným ručičkám a slev můžete snížit koncovou cenu svého domu v průměru o 18%.

Co Vás zajímá
V případě, že budete chtít financovat dokončovací práce pomocí úvěru, finanční analytici Vám pomohou zajistit financování i těch částí stavby, které budete realizovat svépomocí. Na společné schůzce detailně určíte objem svépomocných prací. Následně získáte jeden komplexní úvěr, zahrnující jak objem dodávky od Ekonomických staveb, tak objem svépomocných prací. Pokud odložíte dokončení domu na pozdější dobu, připraví Vám samostatný úvěr. Jestliže v průběhu výstavby zjistíte, že nezvládnete dokončit dům vlastními silami, lze po dohodě rozšířit objem dodávky na standardní luxusní vybavení dodávky domu. Zaujal Vás program Zlaté ručičky? Máte další dotazy? Více informací najdete na www.ekonomicke-stavby.cz.

www.ekonomicke-stavby.cz



Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze