Úvod

Přivezte si bylinkový záhon rovnou do kuchyně!

Čerstvě utržené bylinky jsou tím nejlepším, čím můžete své jídlo dochutit. To Vám ochotně potvrdí každý šéfkuchař. Věříte, ale nemáte si je kde vypěstovat? Ale máte! Bylinková minizahrádka se vejde na každou terasu i balkónek. A protože je pojízdná, můžete si ji přivézt rovnou do kuchyně!


Malá, ale šikovná Čerstvě utržené bylinky, jako je pažitka, bazalka, rozmarýn a petrželka, dodají pokrmům nejen pěkný vzhled, ale především skvělé aroma. Zejména bramborám, salátům a polévkám, vždyť víte. Pokud nepatříte mezi šťastné majitele zahrady, jistě si říkáte, jak to udělat, abyste měli své „zelené zlato“ stále po ruce. Možností je několik. Bylinky si buď můžete kupovat v supermarketu, pěstovat na okenním parapetu, nebo si je vozit z chalupy a skladovat ve skleněné nádobě v chladničce. Nedávno se však na trhu objevila novinka, která přináší ještě jedno řešení. Malá šikovná zahrádka s kolečky.

bylinkova zahradka

Pěstování bez starostí
Ne, neděláme si z Vás legraci. Pojízdná minizahrádka skutečně existuje. Po konstrukční stránce se jedná o jednoduchou stavebnici skládající se z pevné základové desky, bočních podpěr, truhlíků s miskami a šesti koleček. Vysoce odolný materiál celého setu (který je mrazuvzdorný, odolný vůči UV záření a 100% recyklovatelný) zaručuje dlouhou životnost. A montáž? Složit minizahrádku je velmi snadné, s montážním návodem v ruce to zvládnete během několika minut. A pokud náhodou ne, můžete se podívat na instruktážní video.



Pak už to chce jen koupit substrát, semínka či sazenice a pustit se do pěstování bez starostí. Ano, bez starostí, protože minizahrádka je totiž samozavlažovací.

samozavlazovaci minizahradka

Brambory Vám neutečou
Díky zásobníku, do kterého se vejde 9 litrů vody, vydrží rostliny bez zálivky až 2 týdny. Takže si klidně můžete jet na dovolenou k moři, nebo ke konkurenčním bylinkám na své chatě či chalupě, aniž byste riskovali, že o svůj domácí zelený poklad přijdete. Samozřejmě, že nemusíte zůstat jen u bylinek, vypěstovat si můžete také chilli papričky, cherry rajčátka (součástí setu jsou i 4 opěrné tyče), čerstvý salátek, anebo balkonové jahody, prostě cokoli, co máte rádi. Další věcí, kterou oceníte, je praktický odkládací prostor v zadní části sestavy, kam můžete uložit zahradnické náčiní a nůžky na stříhání bylinek. Máte strach, aby Vám během stříhání bylinek neutekly brambory? Nemusíte, pojízdnou minizahrádku si přeci můžete přivézt rovnou do kuchyně!

zahradka na balkon

Že už se nemůžete dočkat, až se pustíte do pěstování? Naštěstí nebudete muset dlouho čekat. Expedice zboží objednaného e-shopu www.benco.cz je do 24 hodin. Dále by Vás mohlo zajímat, že zde můžete pořídit také sušáky na prádlo a mnoho dalších domácích potřeb.

Přejeme Vám mnoho pěstitelských úspěchů. A pak už jen dobrou chuť!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze