Úvod

Přitažlivé povlečení plné barev láká na pohled i na dotek!

Ložnice je pro každého z nás místem, které si spojuje s odpočinkem a relaxací. Nacházíme zde útočiště po náročném dni, vyhledáváme zázemí pro klidný spánek, čerpáme síly. Úkolem ložnice je nejen nabídnout nám místo pro odpočinek, ale zároveň nás potěšit i na pohled. Není se proto čemu divit, že si stále více lidí dává záležet na tom, v jakém duchu svou ložnici zařídí.


Nedílnou součástí každé ložnice je postel, která zde představuje dominantu. Pro většinu z nás je postel nejlepším přítelem, který mu nejvíce rozumí. Proč tedy svému lůžku trochu nepozvednout úroveň? Proč mu nedodat svěží barvy a neozdobit jej lákavým motivem? Stačí si pořídit veselé povlečení, vpusťte do vaší ložnice trochu barev a ta rázem získá úplně jiný šmrnc!

Jemná tkanina a luxusní vzhled
Od povlečení se očekává, že bude nejen dobře vypadat, ale že vám zajistí i maximum pohodlí. Originální povlečení SATÉN DESIGN předčí vaše očekávání a to nejen svým designem, ale i velice jemnou tkaninou, která je hebká a příjemná na dotek.

luxusni satenove povleceni s motyli

Povlečení SATÉN DESIGN spojuje krásný vzhled a kvalitní materiál. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí z dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Každá hospodyňka jistě ráda uslyší, že si povlečení nevyžaduje žehlení - a to je fajn, nemyslíte? Vybírat můžete mezi krásnými a trendy vzory, mezi nimiž určitě najdete takový, který se bude ve vaší ložnici krásně vyjímat.

Kvalitní přikrývka pro pohodlné snění
Jestliže si chcete dopřát kvalitní spánek, měli byste myslet i na vhodnou přikrývku. Ta určuje kvalitu a komfort vašeho snění a její výběr proto není radno podcenit. Pouze kvalitní přikrývka ve spojení s příjemným povlečením dokáže vytvořit ideální podmínky pro plnohodnotné a ničím nerušené snění.

prikryvka COMFORT COTTON LIGHT

Budete se cítit jako v bavlnce
Jestliže chcete kvalitu, je přikrývka COMFORT COTTON LIGHT přesně tím, co hledáte. Je velmi lehká, méně objemná a luxusně zpracovaná přikrývka pro letní dny, do vytápěných místností, nebo pokud je vám při spánku teplo. K její výrobě bylo použito 10kanálové duté vlákno, které zajistí stejnou hřejivost jako přikrývky CLASSIC LIGHT - rozdíl spočívá pouze v tom, že mají menší objem. Třešničkou na dortu je antibakteriální a antimikrobiální úprava tkaniny z česané dlouhovlákné bavlny, která zabraňuje vzniku zápachu.

Když si do ložnice pustíte radost
Ačkoli ložnice slouží ke spánku a mnoho lidí ji považuje za místnost klidu, určitě nic nezkazíte, pokud do tohoto prostoru pustíte radost v podobě plyšáků FRIEND od značky CRAFTHOLIC. Sametový polštář FRIEND - CRAFTHOLIC je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent, aby pod značkou CRAFTHOLIC potěšil všechny generace bez rozdílu věku nebo pohlaví.

roztomily polstar FRIEND

Pořídit jej můžete nejen do své ložnice, ale klidně i dětem do jejich pokojíču.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze