Úvod

Dětské skříně do moderního pokojíčku

Vybavujete nebo upravujete pokojíček pro děti? Nezapomeňte dobře promyslet úložné prostory. Osvědčené řešení představují dětské skříně. Poradíme Vám, jaké skříně do pokoje vybrat nejmenším dětem, ale také školákům a teenagerům.


Nedílná součást interiéru
Úložné prostory významně ovlivňují komfort užívání dětského pokoje. Osvědčené, a zároveň praktické řešení představují skříně, které mají tu výhodu, že pojmou poměrně velké množství věcí, a chrání je před prachem. Kromě toho nabízejí přehledné členění a učí tak děti pořádku. Dětské skříně rovněž významně ovlivňují vzhled interiéru, a proto je vybíráme také s ohledem na design.

Dětské skříně pro nejmenší

Komodu Basic z omyvatelného lamina s nízko položenými šuplíky nejvíce ocení rodiče nejmenších dětí. Do postranních skříní pohodlně naskládáte oblečení a další potřeby pro miminka či batolata, zatímco do zásuvek uložíte dětem hračky. Jedná se o velmi oblíbený dětský nábytek, který spojuje výhodu vysoké kvality a cenové dostupnosti. Komoda je součástí nábytkové sestavy, z níž lze sestavit celý dětský pokoj.


Pro radost předškolačkám i školačkám
Inovativní nábytek s nápadem děti milují. Růžovobílou komodu plnou zásuvek s netradičním nadstavcem ocení především dívky předškolního a mladšího školního věku. Náš tip: Všechny parádnice jistě potěší varianta komody s toaletkou.


Univerzální úložné prostory

Řešení pro kluky i pro holky nabízejí univerzální úložné prostory, jako je například dětský regál Greta. Na horních policích si mohou děti vystavovat hračky, anebo řadit knihy, zatímco do dolních zásuvek si uloží své oblečení.


Skříně pro mladé dámy
Dětská šatní skříň Lady Doll v elegantním francouzském designu je jako stvořená pro mladé dámy 21. století. Náš tip: V designu Lady Doll můžete kompletně vybavit pokoj pro dospívající slečnu.


Šatní skříně v nadčasovém designu

Že už máte doma dospělého studenta? Do studentského pokoje doporučujeme zvolit šatní skříně v nadčasovém designu, který může být jednoduše moderní i půvabně rustikální. Náš tip: Šatní skříně s nadstavcem oceníte především v menších prostorách.

Kam pro více inspirace
Pro více inspirace navštivte internetové stránky obchodu www.nabytek-nej.cz, kde si můžete vybrat ze široké nabídky skříní pro děti i dospělé, komod a dalšího nábytku do moderního domova. Při objednání zboží navíc získáte dopravu a vynášku do bytu zdarma!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze