Úvod

Preferujete služby rychlé a snadno dostupné?

Patříte mezi ty, kteří vybírají především podle svých záměrů, možností a potřeb a kteří upřednostňují pohodlí vlastního domova?


Tak právě vy najdete, co potřebujete, u finančních poradců Českomoravské stavební spořitelny. Klientům poskytují poradenské služby ve čtyřech oblastech: financování bytových potřeb, zhodnocování úspor, zajištění budoucnosti a samozřejmě také základní bankovní produkty. Právě s nimi můžete ušetřit svůj čas a proměnit své sny ve skutečnost.

Také Online účet od Lišky Vám pomůže rychle ovládat vaše finance. Nemusíte chodit na pobočky a můžete ovládat svůj účet přes internet z pohodlí domova.

  • Online účet od Lišky, který si může založit každý ve věku nad 18 let, šetří svému uživateli kromě času i peníze. Měsíční vedení účtu je zdarma v případě, že Váš průměrný měsíční zůstatek v předchozím měsíci činí alespoň 15 000 Kč. Při nižším průměrném měsíčním zůstatku je v daném měsíci účtován poplatek za vedení účtu 50 Kč.
  • Elektronické bankovnictví včetně výpisu v elektronické podobě je zdarma. Bez poplatku je také vydání a vedení mezinárodní Era platební karty pro majitele účtu. Placení Era platební kartou navíc přináší další výhody a slevy (např. slevu na nákup pohonných hmot). Výběr hotovosti z široké sítě bankomatů ČSOB nebo Ery v ČR je také zdarma.
  • Chcete mít informace o svých účtech vždy při ruce? Máte chytrý telefon nebo tablet a rádi jej využíváte naplno? Potom je pro vás připravena aplikace Era smartbanking, kterou využijete i k Online účtu od Lišky.
  • Dokonce i založení Online účtu od Lišky lze vyřídit z pohodlí domova. S vyplněním žádosti Vám pomohou finanční poradci ČMSS. Více informací získáte na stránkách www.cmss.cz a také na www.erasvet.cz.


Patříte mezi ty, kteří chtějí mít peníze opravdu rychle a kteří zároveň neradi sdělují bance, na co půjčku použili? Pak právě vám je určen neúčelový Spotřebitelský úvěr od Lišky. Díky němu můžete operativně řešit své záměry.

  • Prostřednictvím neúčelového Spotřebitelského úvěru od Lišky můžete financovat všechny své plány.
  • Nemusíte nám říkat, na co peníze využijete.
  • Spotřebitelský úvěr od Lišky není zatížen žádnými poplatky za poskytnutí, správu či předčasné splacení úvěru. Platíte jen výši splátky, nic víc.
  • K úvěru si můžete sjednat také pojištění schopnosti splácet, které vám pomůže v neočekávaných životních situacích.
  • Navíc, pokud si tento úvěr sjednáte v období od 1. října do 4. listopadu 2012, můžete k poskytnuté a řádně splácené půjčce získat bonus ve výši 500 Kč.
  • Více informací získáte na stránkách www.cmss.cz a také na www.erasvet.cz.

Reprezentativní příklad úvěru
Celková výše úvěru 60 000 Kč. Počet splátek 60. Úroková sazba 16,9% p.a. RPSN 18,25 %. Výše jednotlivých měsíčních splátek 1488 Kč. Celková částka splatná klientem
89 274 Kč. Poplatky spojené s úvěrem: poplatky za podání žádosti, poskytnutí a správu úvěru 0 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15.den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.

Poskytovatelem Online účtu od Lišky a Spotřebitelského úvěru od Lišky je Československá obchodní banka, a. s., Poštovní spořitelna.
Českomoravská stavební spořitelna, a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost týkající se spotřebitelských úvěrů pro následující věřitele: Československou obchodní banku, a.s., Poštovní spořitelnu a Hypoteční banku, a.s. Na základě smluvního vztahu s věřiteli Českomoravská stavební spořitelna, a. s. vyhledává pro věřitele zájemce o uzavření obchodů a není oprávněna činit právní úkony jménem věřitelů.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze