Úvod

Rustikální nábytek nepatří do starého dřeva!

Myslíte, že rustikální nábytek má své místo jen na chatě či chalupě nebo v interiéru, kde žije postarší pár? Nenechte se mýlit! Tento druh nábytku rovněž patří mezi trendy moderního bydlení! A může mít mnoho krásných podob! Račte se přesvědčit!


Hodování jako na venkově
Oblíbené řešení, jak útulně zařídit jídelní kout, představují rustikální jídelní sety. Bytelný stůl ve spojení s rustikálními židlemi vytvoří zázemí, kde si vychutnáte nejen lahodnou krmi, ale také posezení s rodinou či přáteli.
Proč se neinspirovat třeba pohádkovou atmosférou anglického venkova?
rustikalni jidelni stul Meryl
Až odložíte příbory, laminátovou desku stolu Meryl stačí jen otřít vlhkým hadříkem. Mimochodem, výhodou nábytku z lamina je nejen snadnější údržba, ale také příznivější cena.

Náš tip: Ve stylu Meryl si můžete zařídit komplet obývací pokoj (úvodní foto).

Rustikální komody interiérům sluší
Nejpopulárnějším rustikálním prvkem v moderních interiérech jsou komody. A pozor, nemusí být pouze z masivu, ale z jeho zdařilé imitace – kombinace dekoru bílého dřeva a tmavšího dekoru dubu sluší nejen obývacím pokojům či jídelnám, ale také ložnicím, předsíním a pracovnám. Záleží na Vás, kterou z variant si vyberete, a kam ji ve svém hradě umístíte.
komoda Meryl
Šikovná rohová komoda
Pokud byste rádi elegantně, a zároveň prakticky vyplnili roh místnosti, doporučujeme zvolit rohovou komodu. Nádherné komody z kolekce Gladys nejsou pouze rohové, ale mají mnoho rozličných tvarů a forem. Mohou být úzké, široké, sloužit jako prádelník nebo televizní stolek.

rohova rustikalni komoda Gladys
Vyberte si ze tří dekorů: dub antický, kanadský a královský. Pokud zařizujete svou domácí pracovnu, Vaší pozornosti by neměl ujít rustikální psací stůl Gladys.

rustikalni psaci stul Gladys
Úžasný recept na obývací pokoj
A to největší nakonec. Rustikální obývací sestavy. Sestava Lauren nás zaujala svými jednoduchými liniemi umocněnými vzhledem masivního dřeva. Ovšem pozor, ani zde se nejedná o masiv, nýbrž o vysoce kvalitní lamino v dekoru dub lefkas.
Komody, skříně, vitríny, lavice a stůl, to vše krásné, pevné, odolné vůči oděru i vlhkosti a připravené zařídit Vaše bydlení.

obyvaci pokoj Meryl
Ideální volba do obytné zóny, kde je propojený obývací pokoj s kuchyní a jídelnou.

Moderní, a přesto rustikální
Přesně taková je obývací sestava Joana. Spojení výrazné struktury dřeva a kovových prvků, to je elegantní koloniální styl, který z módy nikdy nevyjde. Z pestré palety nábytkových komponent si můžete sestavit obývací pokoj dle libosti. Součástí sestavy je i televizní a konferenční stolek.

moderni obyvaci sestava Joana

Více tipů, jak zařídit své bydlení v rustikálním stylu, nebo mu dodat půvabný nádech ve venkovském duchu, najdete na stránkách www.nabytek-nej.eu.
Tak ať se Vám krásně bydlí!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze