Úvod

Elegantní a výkonní pomocníci do kuchyně? Zkuste červené doplňky od Russell Hobbs

Milovníky retro stylu nepochybně potěší poutavý vintage design a stylová červená brava praktických kuchyňských pomocníků. Konkrétně je řeč o topinkovači a varné konvici z řady Retro Ribbon Red.


Jejich předností ale zdaleka není pouze elegance. Russell Hobbs je tradičně spojen s moderními a praktickými vlastnostmi svých spotřebičů. Oba produkty nabízí nejen technologii velice rychlé přípravy, ale také chytré ukazatele.

Pokud rádi sázíte na elegantní interiér s designovými prvky a zajímavými detaily, bude pro vás retro styl řady Retro Ribbon Red od Russell Hobbs opravdovým lákadlem. Kuchyně s vintage červenými doplňky má něco do sebe. Když jsou navíc podpořeny skvělou a efektivní funkčností, je z toho ideální kombinace.

Oba tyto pomocníky oceníte zejména ve chvílích, kdy nemáte času nazbyt. Topinkovač Retro Ribbon Red opeče dvě topinky najednou a navíc vám dává nad jejich přípravou kontrolu. Milujete je lehce opečené nebo zlatavě křupavé? Jednoduše si nastavíte funkci stupně opečení. Topinkovač je opatřen i chytrým ukazatelem doby pro přehled, kolik času příprava zabere. Technologie rychlého opečení zajistí, že budou vaše topinky hotové až o 65 % rychleji oproti topinkovači Russell Hobbs 20720-56. K tomu je opatřen funkcí vysokého nadzvednutí pečiva pro kontrolu barvy topinky a rovněž mřížkou pro rozpékání pečiva či zabudovaným tácem na drobky. :-)

rychlovarna konvice Retro Ribbon Red

Také rychlovarná konvice Retro Ribbon Red od značky Russell Hobbs září elegantním červeným designem a funkcí zóny rychlého varu, díky které uvaříte 1 čtvrtlitrový šálek vody za 55 sekund. Ideální zvláště ve chvílích, kdy opravdu spěcháte, nebo si připravujete jenom jeden šálek oblíbeného nápoje. S objemem 1,7 litru je dost velká na přípravu 6 šálků pro celou rodinu. Další výhodou konvice je také zdokonalená nálevka, která usměrní vodu přímo do šálku a omezí tak nepříjemné stříkance a rozlití po pracovní desce. Velice praktický je rovněž ukazatel teploty vody uvnitř konvice, což oceníte hlavně při přípravě nápoje, který vyžaduje nižší teplotu vody.

Je příjemné, když vaši pomocníci mohou být elegantní a zároveň praktičtí a výkonní.  ;-)
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze