Úvod

Nové podlahy Laneo - dokonalá souhra odolnosti a pohodlí

Pokud vybíráte podlahovou krytinu, nezapomeňte do svého výběru zahrnout také novou generaci podlah. Podlaha Laneo od frimy Egger, která představuje dokonalou souhru vzhledu dřeva a komfortu korku, Vás přesvědčí svými jedinečnými vlastnostmi.


Objevte symbiózu vzhledu dřeva a korku 
Laminátové podlahy
se těší velké oblibě především pro svou odolnost a příznivou cenu. Co se jim však občas vytýká, to je chlad od nohou a kročejový efekt. Společnost Egger proto přichází s novinkou, která v sobě spojuje přednosti laminátové a korkové podlahy. Jen pro zajímavost uveďme, že vývoji nové kolekce na korek předcházel průzkum, z něhož vyplynulo, že nároční zákazníci si přejí podlahu s výjimečnými vlastnostmi a příznivou cenou. 

                

Unikátní mix užitných vlastností
Nová podlaha Laneo
nabízí naprosto unikátní mix užitných vlastností. K odolnosti a příznivé ceně se navíc přidává vysoký komfort. Díky kork plus technologii je podlaha příjemně teplá, měkká a příjemná na dotek. Izolační podložka, která je součástí sendvičové struktury, tlumí kročejový i prostorový hluk. Chození po nové podlaze Laneo Egger je proto velmi pohodlné a tiché.

                                  

Laneo jak ho chcete mít 
Podle toho, co je pro Vás nejvyšší prioritou, zda příjemně teplý či měkký povrch, tichost, anebo odolnost, můžete zvolit optimální variantu pro Váš domov. Varianta Laneo Warm, to je ten nejteplejší povrch, jaký si vůbec dokážete představit. Mimořádně měkký elastický korek Laneo Soft svádí k chození naboso. Silent absorbuje veškerý hluk a dovede chození bez hluku k dokonalosti. Neobyčejně odolný Robust se silnou vrstvou korku vydrží i nepředstavitelné. 

           

Chtějte více než lamino
A nesmíme zapomenout ani na ekologický rozměr. Podlaha Laneo Egger je vyrobena výhradně z materiálů, které jsou přátelské k našemu životnímu prostředí. (Společnost Egger se pyšní certifikátem FSC pro obnovitelné využití dřeva) Když k přednostem podlahy připočteme ještě krásný nadčasový vzhled, možnost výběru z mnoha dekorů a záruku 15 let, není se čemu divit, že zákazníci chtějí více než jen lamino.

www.egger.com


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze