Úvod

Titanové nádobí šetří čas i energii

Chcete vařit nejen chutně, ale také zdravě a úsporně? Používejte titanové nádobí, které je známé svými vynikajícími užitnými vlastnostmi.


Záruka komfortního a zdravého vaření 

Jedním ze základních předpokladů komfortního vaření je používání kvalitního nádobí. Titanové nádobí díky svému nepřilnavému povrchu poskytuje záruku dokonalého komfortu při vaření. Nepřilnavý povrch pánví, hrnců a pekáčů umožňuje připravovat pokrmy bez použití tuku, aniž by přitom jídlo ztrácelo na chuti. Na titanovém nádobí si proto můžete zdravě a chutně uvařit. Není tedy divu, že titanové nádobí doporučují přední odborníci na výživu, mezi nimi i výživový specialista Ing. Petr Havlíček. Zdravému vaření napomáhá také klenutý tvar skleněné poklice, díky němuž lze připravovat pokrmy s malým množstvím vody. Tvar poklice dále umožňuje vařit a péct pod stálým mírným přetlakem páry. Další výhoda nepřilnavého povrchu spočívá ve snadné údržbě. Povrchová keramická vrstva s příměsí titanu se snadno čistí.

 

Velká úspora a vysoká odolnost

Při používání titanového nádobí dále oceníte fakt, že šetří energii i čas, a to díky rychlému zahřívání a rovnoměrnému rozvodu tepla nádobou. Vzhledem k rovnoměrnému rozložení tepla až do horních stěn nádobí zůstávají pokrmy dlouhou dobu teplé. Velkou předností titanového nádobí je také značná odolnost vůči vysokým teplotám. Extrémně silné dno obráběné speciálními diamantovými nástroji se nezkroutí ani při teplotním šoku v případě prudkého ochlazení. Odolné vůči vysokým teplotám jsou i skleněné poklice, které bez problémů snesou teploty až do 260°C, a proto je můžete použít i při pečení v troubě. Titanové nádobí lze používat jak na plynovém hořáku, tak na elektrické plotně, či sklokeramické desce.
          

Udělejte něco pro své zdraví

Pokud tedy chcete udělat něco pro zvýšení komfortu svého vaření a především pro své zdraví, pořiďte si do kuchyně vysoce kvalitní titanové nádobí Pro Titanium Guss, které je produktem ruční české výroby s dvanáctiletou tradicí. Naprostou samozřejmostí je zdravotní nezávadnost a záruka kvality. V internetovém obchodě jediného výrobce titanového nádobí v České republice www.proguss.cz si můžete objednat buď samostatný hrnec či pánev, anebo sadu pánve a pekáče. Velké oblibě se těší speciální elektrický varný systém skládající se z víka a varné podložky. Dopřejte si nádobí jedinečné kvality, které získalo již celou řadu ocenění a vyznamenání také v zahraničí. Jeho koupí navíc uděláte dobrý skutek. Časté a významné podíly tržeb z prodeje titanového nádobí PROGUSS jsou věnovány na dobročinné účely, zejména centru Paraple a Fondu ohrožených dětí Klokánek v Brně.


www.proguss.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze