Úvod

Pračky a sušičky nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám

Našpiní vaše rodina každý týden neuvěřitelné množství prádla? Pak potřebujete pomocnici, která vám s praním opravdu pomůže. Vyberte některou z nové generace praček a sušiček gorenje, které jsou zárukou nejen dokonalé péče o prádlo a minimální spotřeby energie, ale navíc se pyšní stylovým designem. Nová generace praček a sušiček gorenje – propojení stylu, funkčnosti, ergonomie a úspory energie.


Úspora energie i času
Údržba oděvů patří mezi nezbytné a často prováděné domácí práce, a proto v domácnosti oceníme spotřebiče, které jsou nejen spolehlivé a úsporné, a zároveň se mohou pochlubit příjemným vzhledem. Nová generace praček a sušiček značky gorenje, která všechny tyto nároky splňuje, je zárukou mimořádně úsporného praní a sušení, dokonalé péče o prádlo, a to v nejkratší možné době a navíc s minimální spotřebou energie.


Dokonalá péče o vaše prádlo
Úsporné pračky gorenje s technologií SensoCare umožňují 4 různé typy praní:

 - NormalCARE pro každodenní praní s maximální časovou a energetickou úsporou
 - EcoCARE – praní s nižší spotřebou vody a energie bez ohledu na dobu trvání programu
 - TimeCARE – praní, které za co nejkratší možnou dobu perfektně vypere a ošetří prádlo

 - AllergyCARE – praní se zvýšeným množstvím vody, aby prádlo bylo dokonale vymáchané a šetrné k osobám s citlivou pokožkou

Dokonalou péči o vaše prádlo zajistí možnost volby ze šesti předdefinovaných programů. V praxi oceníte například program QuickWash, který vypere běžné prádlo při teplotě 30 stupňů již za 17 minut, nebo tichý program NightWash určený pro noční praní.
 
Neobyčejně inteligentní pračky
Pračky nové generace gorenje jsou rovněž vybaveny nadstandartem dvou programových jednotek pro programy definované uživatelem (MyFavourite). Díky velkému objemu lze v pračkách prát i velké množství prádla. A to není zdaleka vše. Nové pračky gorenje dokážou podle zvoleného programu automaticky vypočítat správný okamžik zahájení praní (například při využití nižší sazby za noční proud), zatímco inteligentní technologie čidel SensorIQ v průběhu praní automaticky upravuje postup dle zvoleného programu, typu a hmotnosti prádla, což vede k nemalým energetickým i časovým úsporám.



Neuvěřitelně úsporné a šetrné sušení
Pokud jste až doposud z důvodu energetické náročnosti používali sušičku spíše výjimečně, s novou generací sušiček si můžete dovolit sušit tolik prádla, kolik jen potřebujete. Výjimečně úsporné sušení je dáno především tím, že kondenzační sušička s tepelným čerpadlem suší prádlo při nižší teplotě než běžné modely. Ve srovnání s energetickou třídou A přináší plné využití možností sušičky snížení spotřeby energie až o 40 %. Nová generace sušiček gorenje nás zaujala zcela unikátní technologií vyhlazení vláken IonTech, která vlákna doplňkově vyhlazuje, odstraňuje pomačkání, statický náboj a neutralizuje nepříjemné pachy. Díky ionizátoru je prané prádlo ještě měkčí a voňavější.

Dopřejte si ten nejvyšší komfort praní a sušení ve spojení s maximální úsporou energie. Více o pračkách a sušičkách nové generace najdete na www.gorenje.cz.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze