Úvod

Dřevěná truhla jako součást interiéru

Máte dřevěné truhly spojené pouze s pohádkami o pirátech a jejich pokladech? Dřevěná truhla je stylový a účelný doplněk interiéru, který se Vám může hodit, i když nebydlíte na pirátské lodi.


Truhla dotváří atmosféru místnosti
Možná si ještě vzpomínáte, že Vaše babička mívala ve světnici krásnou malovanou dřevěnou truhlu, do které ukládala utěrky, ubrusy a ložní prádlo. Dřevěná truhla stále patří mezi populární doplňky, a to nejen v rustikálně pojatých interiérech. Truhla může příjemně dotvořit atmosféru místnosti také dnes. Truhly jsou oblíbeným kusem nábytku v interiérech inspirovaných mexickým stylem.



Stolek nebo lavice
Dřevěná truhla může v obývacím pokoji plnit funkci praktického konferenčního stolku s velkorysým úložným prostorem. Menší truhlu lze umístit do ložnice jako noční stolek, v tomto případě je lepší pořídit rovnou dvě. Užitečný prostor uvnitř truhly oceníte také v případě, že ji využijete jako odkládací stolek v předsíni. Pokud bude truhla bytelná, opatřená plochým víkem, které něco vydrží, dobře poslouží také jako sedací botník. V dětském pokoji pak dřevěné truhly rády plní svou původní úlohu – malí piráti si do nich mohou ukládat své opravdové poklady.



Foto: www.sobnabytek.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze