Úvod

Bytové tapety zkrášlí Váš domov

Líbí se Vám designové tapety? Dokážete ocenit, když si můžete vybrat z velkého množství nabízených vzorů, barev a motivů? Tak to Vás jistě potěšíme naším tipem!


Dotvoření a zútulnění interiéru
Není žádným tajemstvím, že se tapety opět staly velmi oblíbeným prvkem, který pomáhá dotvářet a zútulnit interiér. Vzhledem k tomu, že se návrhy tapet zabývají špičkoví světoví designéři, je v současnosti možné, pořídit si domů učiněné designové skvosty. Na naší cestě za zvelebováním interiérů jsme narazili na internetový obchod www.tapetyzlin.cz honosící se galerií plnou tapetových krasavic. Jak by také ne, když jeho obsáhlý pečlivě vybíraný sortiment je výsledkem důkladného sledování nejnovějších trendů, stejně jako volby renomovaných výrobců a dovozců. Vedle bohaté nabídky bytových tapet, bordur, samolepicích dekorací, plakátů, včetně lepidel a doplňků, nás rovněž upoutal rozsah poskytovaných služeb. Tapety Vám zde nejen prodají, ale pokud si to budete přát, také se postarají o jejich umístění na stěny Vašeho domova. 

Bytove tapety
 
Galerie tapet
Vybrat si z galerie tapet na stránkách www.tapetyzlin.cz není vzhledem k jejich kráse a nabízenému množství vůbec snadné! Najdete zde kolekce luxusních, moderních, klasických, květinových, ale i speciálních koupelnových a kuchyňských tapet. Za zmínku dále stojí sekce dětských a přetíratelných tapet, fototapet, nebo samolepicích dekorací. A jaké jsou naše tipy? Pokud toužíte po proměně Vašeho domu či bytu v honosné sídlo, sáhněte po tapetách Duchess. Jestliže se cítíte příjemně spíše v decentně pojatém interiéru, pak Vás jistě osloví luxusní vliesové tapety Marburg z kolekce Charisma. Vliesové tapety se vyrábějí ze speciální buničiny a polyesterových vláken s přídavkem polymerového pojiva, což jim dodává žádoucí pevnost a pružnost. Milovníci originálních řešení budou nadšeni tapetami z kolekce Extravagant. Nebo upřednostňujete výrazné barvy? Vyzkoušejte některý ze vzorů tapet Rasch. Jste poetická duše? Pozvěte k Vám domů květiny například v podobě vinylových tapet Rasch na vliesovém podkladu. Že upřednostňujete spíše klasiku? Nebo potřebujete odolné tapety do Vaší koupelny či kuchyně? Přejete si zvelebit svůj interiér pomocí fototapet? Chcete rozveselit stěny pokojíčku svých dětí? Ať je Vaše přání jakékoli, v této galerii najdete vše, co potřebujete!       

Tapeta do kuchyne
 
Služby na zavolanou
Internetový obchod www.tapetyzlin.cz se zabývá prodejem včetně kompletní realizace tapet po celé České republice. Zákazníci mají k dispozici zkušený tým specialistů na tapetářské, malířské a natěračské práce. Ve spektru poskytovaných služeb nechybí ani poradenství, v jehož rámci Vás vybraní specialisté mohou navštívit přímo doma, kde navrhnou a doporučí optimální barevné spojení tapet i výmalby. Tapety, bordury, malba, štuky a jejich vzájemné kombinace, to vše může zkrášlit Vaše bledé stěny! Pokud plánujete podstatnou změnu tváře Vašeho domova, můžete využít také služeb architekta, se kterým Vám dohodnou schůzku.
Jestliže se pustíte do realizace sami, pak Vás určitě potěší, že součástí poskytovaných služeb je bezplatné poštovné a balné od odběru zboží v hodnotě nad 2000 Kč, nebo lepidlo zdarma při objednávce nad 1000 Kč. 
 
Dobře si vyberte!
Také neradi kupujete zajíce v pytli? Pokud si nejste tak úplně jisti, zda se zvolená tapeta skutečně hodí do Vašeho interiéru, využijte možnosti internetového obchodu www.tapetyzlin.cz nechat si zdarma zaslat vybrané vzorky tapet. Nebo můžete navštívit některou z kamenných prodejen, kde si osobně vyberete z pestré škály vzorníků. Rozhodnutí záleží jen na Vás. V každém případě Vám přejeme příjemný nákup! 

Zdroj, foto: www.tapetyzlin.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze