Úvod

Postavte si dřevostavbu!

Proč právě dřevostavbu? Dobrých důvodů je hned několik. Především rychlá realizace, přijatelná cena a vynikající tepelně izolační vlastnosti. Nehledě na to, že dřevo je krásný přírodní materiál, který Vám zaručí komfortní a ekologické bydlení s nízkými náklady na vytápění!


Popularita dřevostaveb roste
Ještě donedávna opomíjené dřevostavby se dnes těší rostoucí oblibě. Mezi hlavní důvody patří jejich příznivá cena, která je ve srovnání s klasickými zděnými domy mnohem nižší, dále možnost rychlé výstavby, stejně jako vynikající tepelně izolační vlastnosti. Není tedy divu, že poptávka po tomto typu bydlení stoupá. 

Mezi stavební firmy, které se zabývají realizací dřevostaveb, patří WOLF SYSTEM spol. s r.o. Zkušený výrobce a dodavatel montovaných dřevostaveb, který působí na českém trhu od roku 2004 (na evropském úctyhodných 42 let), uskutečnil v Evropě tisíce úspěšných projektů. Od populárních bungalovů, přes řadové a několikapodlažní bytové domy, dvojdomy, až po administrativní budovy a zemědělské a průmyslové stavby. 

Spokojení majitelé domů si nejvíce pochvalují rychle provedenou výstavbu se zárukou termínu, garanci pevné ceny, možnost výběru z mnoha variant, jakož i možnost převzetí domu v libovolném stadiu dokončení. Během užívání pak oceňují kvalitní provedení vyznačující se velkou přesností, komfortní bydlení a další výhody, jako jsou například nízké náklady na vytápění. 



Stavba a montáž
Nízkoenergetické rodinné domy WOLF SYSTEM se standardně dodávají a montují na předem připravenou základovou desku. Po převzetí spodní stavby následuje samotná montáž domu. Domy se skládají z celostěnových dřevěných sendvičových panelů, dřevěné stropní konstrukce, oken a vstupních dveří německého výrobce Bayerwald. Krásná střecha je tvořena dřevěným krovem. Vlastní montáž na stavbě probíhá velmi rychle, a to díky vysokému stupni prefabrikace. Stěnové dílce se zpravidla expedují s již osazenými okny, vstupními dveřmi, základní omítkou a připravenou elektroinstalací. Veškeré konstrukční dílce se vyrábějí ve výrobním závodě s pravidelně kontrolovanou kvalitou výhradně za použití zdravotně nezávadných materiálů. Systém WOLF je certifikován, konstrukční prvky, stejně jako ostatní používané výrobky, získaly atestaci. O vysoké kvalitě konstrukčního systému ostatně svědčí i poskytovaná záruka na statiku konstrukčního systému v délce 30 let. Domy splňují veškeré požadavky protipožární odolnosti. 

Dřevostavby mnoha podob
Pokud zalistujete barevným katalogem, najdete v něm několik základních typů domů, které by Vám měly posloužit jako inspirace. Nebojte se rozvinout fantazii a sdělit svá přání! WOLF SYSTEM klade hlavní důraz na individuální požadavky zákazníka. Můžete si vybrat ze široké nabídky oken i vchodových dveří a ze dvou typů obvodových stěn: THERMOWAND s hodnotou U = 0,19 W/m2K nebo THERMOMEGAWAND s U = 0,16 W/m2K. Novinku představuje WOLF stěna ULTRA MEGA o tloušťce 34,5 cm s U = 0,14 W /m2K. Všechny uvedené varianty splňují parametry nízkoenergetických staveb.

Pokud jde o typové domy, největší úspěch u nás i v zahraničí zaznamenává řada COMBINO vyznačující se širokou variabilitou, a to jak v rozmanitosti architektonických stylů, tvarů střech, tak i vnitřního uspořádání. Současná nabídka je nově rozšířena o typy domů Combino Aero, Condo, Cubus a Primo. 



Navštivte vzorový dům!
Zaujala Vás možnost realizace dřevostavby? Rádi byste se dozvěděli více informací? Prohlédněte si webové stránky www.wolfhaus.cz. Že byste raději viděli dům WOLF na vlastní oči? Navštivte vzorový nízkoenergetický dům v Horoměřicích! Při jeho prohlídce Vás zkušení specialisté mimo jiné provedou rozsáhlou vzorkovnou umístěnou v budově sídla společnosti. Jistě Vás nepřekvapí, že tato elegantní administrativní budova je montovaná dřevostavba! A nezapomeňte využít nabídky finančního zajištění výstavby a poradenství v oblasti úspor a energií!

www.wolfhaus.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze