Úvod

Při rekonstrukci koupelny nezapomeňte na bidet

Pustili jste se do rekonstrukce koupelny? Máte už vybranou novou vanu, sprchový box, umyvadlo, a dokonce i toaletu? Nezapomeňte na bidet, malý zařizovací prvek, který Vám prokáže velkou službu - nejen co se zdraví týče, ale také komfortu. Elektronický bidet má navíc tu výhodu, že se vejde do každé koupelny.


Součást moderní koupelny
Když přijde řeč na vybavení moderní koupelny, nikdo z nás nezapomene zmínit umyvadlo, sprchový box a vanu. Na co se však u nás často zapomíná, to je bidet – praktické zařízení určené k očistě intimních partií po použití toalety, které je například ve Francii, odkud mimochodem pochází, naprostou samozřejmostí. Důvodů, proč má bidet v koupelně své místo, je hned několik.

Výhody pro malé i velké
Hlavní výhodu instalace bidetu představuje ve srovnání s použitím pouhého toaletního papíru důkladná a šetrná očista, která navíc pomáhá předcházet vzniku hemeroidů a dalších zdravotních obtíží, jako je v krajním případě rakovina tlustého střeva. Proud vody nejenže očistí intimní partie důkladněji nežli jeho suchá alternativa, ale také nás příjemně osvěží, což ocení především dámy. Bidety mají různé režimy omývání, velmi praktický je omývací program pro děti, který rodičům ušetří jednu povinnost navíc. Ostatně i děti samy ocení, když nemusí po vykonání potřeby volat své rodiče. Neméně ceněná je možnost masáže, stejně jako předehřátý sedák, automatické sušení a další příjemnosti.
bidet Dobidos

Nenáročné na prostor
A jak je to s nevýhodami? Často diskutovanou nevýhodu bidetu, byla nutnost přesedání, což před nedávnem úspěšně vyřešila novinka – přídavný bidet. Elektronický bidet, který se instaluje přímo na toaletní mísu, svým uživatelům přinesl ještě více komfortu. Nehledě na to, že na rozdíl od tradičního řešení nezabírá žádný prostor navíc, a tudíž představuje řešení i pro koupelny, kde není místa nazbyt.

Snadné ovládání a elegantní vzhled
Technickou lahůdkou mezi bidety se stal výrobek jihokorejského výrobce Daelim s více než dvacetiletou historií. Jedná se o elektronický bidet pyšnící se moderním designem a přehledným ovládacím panelem, který umožňuje všestranné nastavení tlaku a teploty vody i polohy trysky, nabízí několik režimů omývání, masáž a program stimulace funkce konečníku proudem vody (účinný prostředek vedoucí k uvolnění zácpy). Předehřátý sedák je samozřejmostí. Stejně jako úsporný provoz. Průtočný systém ohřívání s trojitou kontrolou teploty vody zajišťuje nízký odběr elektřiny v režimu StandBy.

elektronicky bidet Dobidos

Myslete na své zdraví a pohodlí

Elektronický bidet si samozřejmě můžete pořídit, i když právě nerekonstruujete, nebo nezařizujete novou koupelnu, ale chcete „pouze“ zvýšit úroveň své intimní hygieny. Instalací bidetu uděláte nemálo pro zdraví a pohodlí celé své rodiny. Kvalitní přídavný elektronický bidet již nemusí být doplňkem pouze luxusních koupelen. Bidet se všemi výše uvedenými funkcemi můžete pořídit za cenu pod 10.000,- Kč.

Více informací o přídavných bidetech včetně podrobného instalačního návodu najdete na stránkách www.elektronickebidety.cz.

logo Uspa
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze