Úvod

Pohovka pro malý byt? Rozkládací!

Nedovolují Vám skromné rozměry Vašeho bytu, abyste si kromě postele pořídili také sedací soupravu? Pořiďte si obojí v jednom! Rozkládací pohovka, která umožňuje mít obývací pokoj i ložnici v jedné místnosti, pomůže vyřešit Vaše dilema.


Kompromis mezi ložnicí a obývákem

Malé byty bývají velmi útulné. Jejich hlavní nevýhodou je však problém s nedostatkem místa. Jídelní stůl zde nahrazuje barový stolek, vanu sprchový kout a nábytek do obývacího pokoje sehrává nelítostný souboj s ložnicovým nábytkem. Jinými slovy majitelé minibytů jsou často nuceni vzdát se nábytku do obývacího pokoje ve prospěch ložnicového nábytku, nebo naopak. Naštěstí existuje elegantní řešení, jak najít kompromis. Rozkládací pohovka.

Moderní rozkládací pohovky

Moderní rozkládací pohovky – vzhledově atraktivní, a zároveň vysoce variabilní nábytek, který přes den stylově dotvoří reprezentativní součást bydlení, a poskytne příjemné zázemí pro přijímání návštěv, zatímco na sklonku dne nabídne plnohodnotné lůžko pro kvalitní spánek. Výhody rozkládacích pohovek samozřejmě ocení i majitelé prostorově velkorysejších interiérů, kteří jimi s oblibou vybavují pokoje pro hosty, nebo obývací pokoje, aby mohli v případě potřeby vytvořit příležitostné lůžko.

Pohovková inspirace pro Váš byt

rozkladaci pohovka Siesta
A jakou pohovku zvolit? Nechte se inspirovat našimi tipy. Rozkládací pohovka Siesta představuje ideální řešení pro jednopokojový byt. I přes robustní konstrukci umožňuje snadný rozklad, díky němuž během chvilky vytvoříte komfortní lůžko pro každodenní spaní.

pohovka Athena s uloznym prostorem

Pohodlné dvojlůžko na požádání vytvoří také pohovka Athéna s výsuvným úložným prostorem a možností variabilního uspořádání čel, která se vyrábí v pravém i levém provedení.

multifinkcni pohovka Diana

A do třetice ještě jedno řešení pro každodenní spaní. Je jím multifunkční pohovka Diana s dvojdílným výsuvným prostorem s možností variabilního uspořádání čel a pravého či levého provedení.

Jak vidíte na fotografiích, pohovky jsou nejen praktické, ale i vzhledově přitažlivé. Pokud by se Vám však líbila jiná potahová látka, prodejce Vás rád seznámí s kompletní nabídkou.

Lůžko v dekoru dřeva

drevena sedacka Ester

Komu nevyhovuje klasická čalouněná alternativa, může dát přednost posteli v imitaci dřeva s rozkladem. Stabilní a pevná konstrukce rozkládacího lůžka Ester tandem, která přes den slouží jako pohovka a v noci jako manželská postel, nachází své uplatnění také v dětských pokojích a domácích pracovnách.

rozkladaci luzko Ester Tandem s uloznym prostorem

Součástí postele jsou úložné prostory. A pokud jde o design, vybrat si můžete celkem z devíti dekorů oblíbených dřevin, kterými jsou buk, hrušeň, ořech, třešeň, calvados, akát, bříza, bělené dřevo nebo bílé LTD.

Více inspirace nejen pro malý byt, ale pro obytné prostory všech velikostí najdete na stránkách www.nabytekjelen.cz. Tak dobře vyberte, ať spokojeně bydlíte!

                                        logo nabytekjelen.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze