Úvod

Podmanivé retro ve Vaší koupelně

Otočení klíčem v zámku koupelnových dveří otvírá prostor k nerušenému odpočinku těla i duše. Retro nábytek připomínající staré dobré časy dokáže tuto relaxační atmosféru ještě umocnit. Pokud uvažujete o retro koupelně, ideální volbu představují kompletní sety, které elegantně sjednotí interiér, a navíc se dají pořídit za skvělé ceny.


Koupelnová retro inspirace
Nezařízená koupelna je jako bílý nepopsaný list papíru, na který můžete začít psát nový příběh. Jestliže Vás přitahuje magické kouzlo starých časů, anebo toužíte po nevšedním interiéru, kde se budete cítit příjemně, vezměte do ruky tužku a nechte se inspirovat podmanivým retro stylem. Pojďme začít nábytkem.
 
luxusni retro skrinka do koupelny

Stylové nábytkové sestavy
Že jste se pustili do kompletní rekonstrukce svého bydlení a máte obavu, aby pořízení retro nábytku neohrozilo Váš rozpočet? Nekupujte kousek po kousku, ale pořiďte si kompletní sestavu. Komodu, keramické umyvadlo, mramorovou svrchní desku a stylové zrcadlo. Nádherná nábytková retro sestava nejenže se dá pořídit za skvělou cenu, ale také interiér elegantně sjednotí. Je libo černý, bílý, anebo rustikální retro nábytek? Stačí si vybrat. Masivní dřevo a odolnost vůči vlhkosti jsou zárukou dlouhé životnosti. Náš tip: Bílý koupelnový nábytek příjemně prosvětlí místnosti s nedostatkem denního světla.    
            

cerna retro kouůelnova skrinka 

Čistý retro interiér
Retro koupelnový nábytek si pořizují nejen majitelé interiérů, kteří chtějí své moderní bydlení ozvláštnit zajímavými prvky, ale také ti, kdo touží po čistém retro bydlení, případně po dokonalé retro místnosti, od stropu až k podlaze. Pokud chcete vtisknout své koupelně jednotnou retro tvář, můžete si pořídit také retro sprchu nebo retro vanu včetně stylových baterií.           

bila kouplenova retro skrinka 

Balzám na duši
Vše pro Vaši krásnou koupelnu v podmanivém retro stylu včetně sanity, designových vodovodních baterií a doplňků nakoupíte na www.water-fall.cz nebo www.retrowave.cz. Přejeme Vám co nejpříjemnější chvíle odpočinku. Možná ani nemusíme. Vždyť retro koupelna je učiněným balzámem na duši.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze