Úvod

Moderní doplňky do bytu

Libujete si v módních doplňcích, jako jsou nápadité náušnice, originální náramky, nebo barevné korále? Dopřejte pár klenotů také svému bytu! Na následujících řádcích najdete několik tipů z celého světa!


U dveří to začíná
Pokud při návratu domů toužíte po vřelém a příjemném uvítání, zakomponujte do tváře svého domova krásné a designově zajímavé dveře. Každý vstup do místnosti se pro Vás stane malým soukromým uměleckým zážitkem. Tento smyslný předěl mezi interiérem a exteriérem z litého skla pochází od tradičně uznávaných mistrů v designu, od Italů. Můžete si vybrat z několika provedení. Dveře se vyrábějí na zakázku. 
Návrh Elio Garis pro Bertolotto. 



Posadit nebo odložit? 
Potřebujete se posadit, anebo si chcete jen odložit? Tato otázka přichází na řadu, jakmile za sebou zavřete své domovní dveře, a octnete se v chodbě. Praktická kombinace židle a věšáku Vám umožní obojí. Záleží jen na Vás, jaké pořadí zvolíte. 
Multifunkční design Reindee chair (Sobí židle) se stane ozdobou každé předsíně. Jedná se o velmi vtipný a zároveň praktický nápad, nemyslíte? 
Zelenkavé barevné provedení vnese světelný optimismus také do prostor, které trpí nedostatkem denního světla. 
Sobí židle překvapivě nepochází se žádného severského státu, nýbrž z teplé Brazílie. 
Studio Baita Design, Helena Bueno a Heinz M
üller.



Šťavnaté dlaždice 
Holdujete lehkým a zdravým pokrmům? Zeleninový salát připravený ve společnosti šťavnatých dlaždic Vás ujistí v tom, že jíst zeleninu je správné. Tyto nádherné keramické dlaždice s glazovaným povrchem ve 3D formátu nenašly svou inspiraci nikde jinde než v nitru přírody. Originální listnatý look dodá Vaší kuchyni nádech svěžesti. K dostání v rozměrech 10 x 10 a 20 x 20 cm. 
Kls Design, Francie. 



Pojezte z lotosových květů 
A u jídla ještě chviličku zůstaneme. Pokud neumíte jíst také očima, japonské keramické nádobí vyvedené v té nejsvětlejší zelené ve tvaru lotosových květů Vás to naučí! I ta nejobyčejnější večeře bude vypadat a chutnat skvěle! Můžete si pořídit celou sadu, anebo jen některý z dílů. Talíř, misku či pouze malou mističku. 
Náš tip: Prostřete si na modrém ubruse!



Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze