Úvod

Objevte jedinečné kouzlo dřevěné koupelny

Pokud plánujete novou koupelnu, jistě ve volných chvílích listujete magazíny o bydlení nebo zadáváte do vyhledávače hesla, jako jsou: koupelny fotogalerie, koupelnový nábytek či inspirace koupelny. My Vám také chceme přinést trochu inspirace a to v podobě luxusní dřevěné koupelny.


Jedinečný interiér dřevěné koupelny
Dřevo je jedinečný přírodní materiál, který má blahodárný vliv na lidskou psychiku. Ne náhodou se v interiéru ze dřeva cítíme velmi příjemně a uvolněně. Luxusní dřevěné koupelny jsou jako stvořené pro každodenní relaxaci.

Dřevěné vany mají dlouhou historii

Dřevo ve spojení s vodou pomáhá tělu i duši obnovit klid a sílu. Proto se lidé již od nepaměti koupali v dřevěných kádích a vanách, než byly tyto nádoby nahrazeny smaltovanými, keramickými a akrylátovými alternativami. Novodobá renesance dřevěných van již dávno není doménou pouze luxusních wellness center. Koupel s vůní dřeva si můžete dopřát také doma. Společnost Sapeka – Petr Derka má v nabídce několik velice exkluzivních a designově propracovaných kolekcí dřevěných van. Jejich přírodní charakter a nezaměnitelný vzhled se zamilujete.

         

Ušlechtilá umyvadla z masivního dřeva

Dřevěná umyvadla z ušlechtilého dřeva nestudí a dodávají místnosti kouzelný nádech. U Sapeky si můžete vybrat z krásných produktových řad dřevěných umyvadel, ale i sprchových vaniček a dalších doplňků. Když přidáte dřevěný koupelnový nábytek, svou koupelnu dokonale designově sladíte.

        

Příjemné ochlazení po saunové lázni
Pokud toužíte po komfortu vlastní sauny, jistě Vás bude zajímat, že Sapeka nabízí také vybavení pro sauny, jako jsou kádě, ochlazovny, proudové sprchy, vědra a další doplňky, které Vás po pobytu v saunové kabině příjemně ochladí. Anebo byste se lépe osvěžili v ledové studni? Vyberte si, co máte nejraději.

                

Vysoká kvalita a kompletní servis

Všechny nabízené produkty jsou originály a vyznačují se mimořádnou kvalitou použitých materiálů a zpracování. To je dáno především pečlivou volbou dodavatelů, jako je německá firma Blumenberg GmbH, rakouská Topimpex GmbH, belgická RVB sa, česká ARA BATH a další. Svým zákazníkům Sapeka poskytuje kompletní servis (doprava, montáž, základní servisní prohlídky), který je součástí ceny zboží. Více inspirace pro Vaši luxusní dřevěnou koupelnu hledejte na www.sapeka.cz.

www.sapeka.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze