Úvod

Letní kuchyně může mít různé podoby

Letní kuchyně k prázdninovému pobytu na zahradě neodmyslitelně patří. Pokud si chcete užívat nejen stolování, ale také samotnou přípravu pokrmů na čerstvém vzduchu, jistě uvítáte naše inspirativní tipy z různých koutů světa.


Bez stříšky to nejde
V našich povětrnostních podmínkách má vzhledem k častým rozmarům počasí největší úspěch letní kuchyně ukrytá pod stříškou. Případný déšť pak nevyžene mistra šéfkuchaře z kuchyně, ani ho nenutí, aby vyměnil kuchařskou čepici za kapuci.


Italská inspirace
Italská letní kuchyně má mnohaletou tradici. Pro přípravu pokrmů ve velkém se hodí mít velkoryse řešenou kuchyni. To Italové moc dobře vědí. Kámen v kombinaci s ostatními přírodními materiály sluší každé zahradě.


Letní kuchyně na americký způsob
Američané letní kuchyně milují. Když přijde sezóna, tak se odsud prakticky nehnou. Ideální je, když je to odsud jen pár kroků do bazénu. Altánkovité provedení je velmi praktické.


Jak si vaří sousedi
A nakonec malá zastávka u našich německy mluvících sousedů. Stačí jen odmontovat variabilní stěnu, případně zdvihnout rolovací vrata a venkovní kuchyně s grilem a se vším všudy je na světě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze