Úvod

Nechte si vytvořit bydlení snů

Sníte o nádherném a pohodlném bydlení, které se dokonale přizpůsobí Vašim potřebám? Svěřte své plány do rukou předních bytových architektů, kteří sladí Vaše představy s nejnovějšími trendy v oblasti bydlení, a pomohou Vám vytvořit ten nejkrásnější domov.


Sofistikované návrhy interiérů
Čím dál více spokojených zákazníků objevuje výhody využití služeb bytového architekta. Promyšlené návrhy interiérů respektující jedinečnost prostoru, stejně jako individualitu jednotlivých členů domácnosti a jejich životní styl jsou zárukou toho, že se doma budeme cítit příjemně, a že se nám zde bude pohodlně pracovat i odpočívat. V malých bytech pak navíc oceníme schopnost bytových architektů dokonale využít prostor – až do posledního centimetru čtverečního.

Důraz na jedinečnost člověka i prostoru

Mezi vyhledávaná studia ideálního bydlení patří studio Nobis, jehož tým již dokázal splnit sen celé řadě spokojených klientů. Ptáte se, v čem tkví tajemství jeho úspěchu? V prvé řadě v tom, že bytoví architekti studia Nobis pracují na návrzích interiérů přímo se zákazníky. Konzultace probíhají formou příjemného dialogu, jehož cílem je, co nejlépe sladit potřeby zákazníků s nejnovějšími trendy v oblasti bydlení. Důraz je přitom kladen na jedinečnost každého majitele i prostoru.



Komplexní portfolio služeb
Další výhodu představuje zajištění komplexního portfolia služeb, od stavebních úprav až po dopravu, včetně odborné montáže, malování a dalších řemeslných prací. Zajištění veškeré dokumentace bytovým architektem je přitom naprostou samozřejmostí, a to nejen co se týče interiérových studií a vizualizací, ale případně i stavebního povolení. Garantem spolehlivosti a kvality je mimo jiné skutečnost, že se majitelka studia sama podílí na všech realizovaných projektech.

Designový nábytek pro celý byt
Mezi nedílné součásti moderního interiéru patří moderní designový nábytek. Na stránkách studia Nobis najdete vybavení pro kuchyně, jídelny, obývací pokoje, ložnice i další místnosti. V nabídce nechybí ani šatny a skříně, a dokonce ani doplňky, jako jsou koberce, svítidla a mnoho dalšího.



Přestaňte snít, začněte žít
Více inspirace pro Vaše spokojené bydlení, stejně jako kontakty na bytové architekty, najdete na stránkách www.nobis.cz. Přestaňte o nádherném bydlení pouze snít a nechte si ho vytvořit. Možná žijeme jen jednou.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze