Úvod

Stylové kuchyně a nábytek na zakázku od firmy Art-Style

Firma Art-Style, která se specializuje na výrobu stylových kuchyní a nábytku z měkkého dřeva, působí na našem trhu více než 20 let. Od svého založení několikrát změnila své hlavní destinace odbytu a značně modifikovala sortiment.


V současné době se řadí mezi největší výrobce stylového nábytku v České republice a nabídne zákazníkovi vybavení celého domu, od kuchyně a jídelny, až po obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj a další atypický nábytek.

V showroomu firmy Art-Style v Nových Dvorech u Kutné Hory je z čeho vybírat. Na ploše 1100 m2 chodí zákazníci i celé hodiny a přemítají, co by se jim právě hodilo domů. Anebo, co si nechají vyrobit na zakázku, jelikož se stylový nábytek a kuchyně mohou modifikovat do různých rozměrů a povrchů.

Výrobní program firmy Art-Style stojí na dvou pilířích. Značnou část sortimentu tvoří stylový nábytek z měkkého dřeva. Firma vyrábí zakázky od jednoho kusu nábytku až po interiéry hotelů, restaurací, vinoték, kaváren či domů na klíč. Za poslední dva roky však výrazně stoupá podíl výroby stylových kuchyní z masivu. Populární jsou zejména stylové kuchyně v duchu Provence.



Stylové kuchyně se do výrobního programu firmy dostaly teprve před pár lety. Dnes tvoří již zhruba třetinu zakázek firmy a podíl i do budoucna bude zřejmě dále růst. Úspěch lze přičíst na vrub celomasivnímu provedení, dále pak zahrnutím moderních prvků jako u moderních kuchyní (např. ocelové pojezdy), velkou roli však hraje i povrchová úprava. Stylové kuchyně mají nejčastěji barvený povrch, nejvíce vybírané barvy jsou krémová, máslová, bílá, červená, nebo také zelená. Povrch kuchyní je často patinován tak, aby se docílilo starého, „odřeného“ vzhledu.



Kuchyně vyrábí firma od jednoduchého klasického kredence až po složité a náročné celky. Všechny stylové kuchyně jsou vyrobené na zakázku, což umožňuje zákazníkovi maximální flexibilitu s ohledem na jeho potřeby. Firma současně nabízí i značkové a kvalitní keramické dřezy či stylové spotřebiče různých značek. Jelikož jsou stylové kuchyně vyrobené ze smrkového dřeva, používají se kvalitní laky, které zaručují perfektní odolnost proti vodě. Vrchní desky kuchyní jsou většinou zhotoveny z buku, aby se efekt odolnosti ještě zvýšil.



Prodej mahagonového nábytku z Indonésie

Firma Art-Style dále nabízí ve svém obchodním portfoliu mahagonový nábytek, který je vhodným kontrastem ke stylový nábytek ze smrku. Nábytek z mahagonu firma importuje z Indonézie, přičemž v České a Slovenské republice zastupuje jednoho z největších tamních výrobců. Pokud si tedy zákazníci nevyberou nábytek z vlastního výrobního programu firmy, mohou si vybrat z velké skladové zásoby nábytku z mahagonu, na skladě je kolem 500 kusů. Nábytek z mahagonu je rovněž nabízen i v e-shopu firmy Art-Style na adrese www.stylovy-domov.cz.

Podrobné informace o firmě Art-Style a jejích produktech naleznete na www.art-style.cz nebo v showroomu v Nových Dvorech u Kutné Hory, kde můžete vidět stylový nábytek a stylové kuchyně naživo.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze