Úvod

Návštěva výrobců domácích saun

Nejlevnější dřevo, pásová výroba v anonymní továrně v Číně a nulový servis. Anebo skandinávský smrk, osika a cedr, velký podíl ruční práce, výroba v České republice a veškeré služby od zaměření po montáž. Kterou variantu byste si při pořizování domácí sauny vybrali vy?


Než se rozmyslíte, podívejte se s námi k jednomu z tradičních českých výrobců saun. Vítejte ve firmě Saunasystem, která u nás sauny vyrábí déle než 14 let.

„Každá sauna je originál. Vyrábíme ji na míru až tehdy, kdy si ji klient objedná. Díky tomu ji připravíme na milimetr přesně a s výbavou, jakou si přeje,“ vítá nás mezi saunami v pražském showroomu jednatel firmy Zdeněk Semelka.

A že je zde na co koukat – firma totiž vyrábí nejen vestavěné sauny do stávajícího prostoru, ale také samostatně stojící saunovací kabiny, moderní infrasauny a sauny kombinované s infrasaunami. Na první pohled je nám jasné, že si zde s každou saunou opravdu vyhráli. Na mysl neodbytně klube otázka – není to drahé?



„Pořizovací cenou sauně z hobbymarketu nebo asijského dovozu konkurovat nemůžeme. Ani nechceme. Myslíme si, že u sauny se šetřit nevyplácí. Poznáte to na materiálech, zpracování i na vybavení. Laciné sauny mívají slabá, nebo naopak příliš silná topidla; složitá bývá i údržba. Uvedu příklad za všechny - námi vyráběné sauny mají vyjímatelné rošty lavic, díky kterým se při čištění dostanete opravdu všude,“
ukazuje na nejbližší sauně Semelka.

Kromě toho se firmy typu Saunasystem vyplácí i díky službám. „Vedle výroby na míru poskytujeme ke každé sauně záruční i pozáruční servis a prodáváme veškeré díly i bohaté příslušenství. Klientům připravíme vizualizace budoucí sauny a postaráme se i o montáž,“ uzavírá naši návštěvu Semelka.



Ukázky již hotových saun a infrasaun si můžete prohlédnout na webu Saunasystem.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze