Úvod

Židle na bolavá záda

V dnešní době náš i zahraniční trh nabízí nepřeberné množství židlí. Různě tvarované, barevné, každá s jiným účelem. Židle do bytu, domu, na zahradu, do kanceláře, na terasu, pro děti. Přichází ale inovativní řešení, které spojuje všechny tyto židle do jedné - velmi moderní a zároveň zdravotní židle Spinalis.


Spinalis je zdravotní židle vyrobená špičkovou technologií tak, aby přesně kopírovala tvar vašeho těla, zejména pak páteře a zádových svalů, a tím zaručovala neustálé držení těla ve správné poloze. Tak je zajištěno, že ani po dlouhých hodinách strávených sezením na této židli vás nebudou bolet záda, za krkem, ani hlava. Židle je navržena velmi pohodlně a v moderním designu.

Zdravotní židle Spinalis je velmi vhodná pro sedavá zaměstnání. Lidé trávící mnoho času sezením mají často s bolestmi zad velké problémy. Bohužel na tyto bolesti nezabírá téměř nic. Jistě, můžeme užívat tablety z lékárny, tělo si ale bude vyžadovat čím dál větší dávku prášků proti bolestem a dříve nebo později si na ně zvykne a nebude na ně již reagovat. Také můžeme chodit na masáže, ty nás ale vyjdou na spoustu peněz a zaberou mnoho drahocenného času. Další procedury jsou, co se peněz a času týče, ještě náročnější. Židle Spinalis je naproti tomu snadno dostupná, vydrží roky a roky také opravdu pomáhá!

Židle Spinalis je navíc vyrobena ve velmi moderním designu, který se hodí do každého interiéru, může posloužit jak v obývacím pokoji, tak v kanceláři, u PC, dokonce i ve speciálním provedení do dětského pokoje. Přitom její pořízení je naprosto jednoduché, stačí ji objednat přes internet a jen se těšit, jak si vaše záda budou v této krásné židli libovat. Bolavá záda vás mohou potkat i po dlouhém sezení v autě. Ti z vás, kteří tráví v autě mnoho času, si mohou pořídit navíc ještě zcela unikátní podložku do auta.

Bolavá záda jsou skutečně velkým a rozsáhlým populačním problémem. Židle Spinalis se nabízí jako nenáročné řešení a může pomoci lidem v jakémkoliv věku. Zdraví je tou nejcennější věcí v našem životě a měli bychom ho opatrovat a nemocem a bolestem, pokud možno, předcházet. Židle Spinalis má opravdu vynikající účinky založené na nové chytré technologii. Sami pocítíte změnu již po pár dnech ,,zdravého sezení“. Jednoduchost židlí Spinalis je až neuvěřitelná, stejně jako její účinky na odbourání bolesti. Konečně můžete být spokojeni a fit i po dlouhých hodinách strávených sezením v kanceláři nebo vaše děti po delší době strávené u domácích úkolů.



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze