Úvod

Komfortní hotelové postele můžete mít i doma

Chcete si každou noc užívat stejný komfort při spánku jako hosté luxusních hotelů? Ty nejlepší hotelové postele a matrace můžete mít také doma. Prozradíme Vám, kde si je můžete vyzkoušet a objednat.


Nejlepší americké postele
Zdravý spánek je jedním ze základních předpokladů pevného zdraví. Na kvalitě postele se proto nevyplácí šetřit. Že to moc dobře víte a rádi byste si ve své vlastní ložnici dopřáli stejný komfort jako hosté vyhlášených hotelů? Luxusní postele, které najdete ve světových hotelech, jako je například Ritz Carlton, Waldorf Astoria, Atlantis the Palm, Mandarin Oriental, Westin a mnoho dalších, můžete mít také doma. Jedná se o americké postele značky King Koil známé mnohaletou tradicí výroby po celém světě. Historie společnosti King Koil vyrábějící nejkvalitnější americké matrace a postele sahá až do roku 1898.



Tajemství dokonalého komfortu

A v čem spočívá tajemství dokonalého komfortu postelí a matrací King Koil? Ve spojení unikátních přírodních materiálů s nejnovějšími poznatky v oblasti spánku. Výrobce mimo jiné spolupracuje s Mezinárodním sdružením chiropraktiků. Sortiment postelí King Koil zahrnuje jak vysoké postele vybavené matracemi standardních parametrů, tak postele s vysokými matracemi. Záruku nejvyššího komfortu a zachování dokonalé podpory těla při spánku pak dávají tzv. toppery, které jsou doplňkem těch nejlepších postelí. Praktickou součástí postelí King Koil je vysoké čelo, o které se můžete pohodlně opřít, když budete v peřinách snídat, anebo si třeba číst.



Oblíbené vysoké postele

Hoteloví hosté (zejména hosté sítě hotelů Hilton) si rovněž pochvalují pohodlí luxusních vysokých postelí a matrací Serta, které se vyrábějí při dodržení stejných standardů a postupů jako postele a matrace King Koil. Jen pro zajímavost, Serta je druhým největším výrobcem matrací na světě, a zároveň jednou z nejvíce uznávaných světových značek v sortimentu luxusní postele.



Prohlédněte a vyzkoušejte
Pokud si chcete dopřát stejné pohodlí při spánku jako VIP hosté nejlepších hotelů světa, jistě Vás bude zajímat, kde si můžete tyto postele koupit. Výhradní zastoupení značek King Koil a Serta na českém trhu poskytuje společnost Royal Comfort s.r.o., v jejíž showroomu si můžete tyto postele nejen prohlédnout, ale především vyzkoušet. Veškeré kontakty najdete na stránkách www.kingkoil.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze