Úvod

Nábytek z masivu v moderní podobě

Nábytek z masivu má mnohé výhody. Nepůsobí lacině a v případě použití kvalitního tvrdého dřeva vyniká dlouhou trvanlivostí. A pokud už se na něm nějaký ten šrám objeví, je to jako s vráskami – k našemu životu přirozeně patří.


Většina z nás si do svého prvního bydlení pořizuje levnější nábytek. Nejprve z důvodu jeho ceny, později z důvodu toho, že máme malé děti, které na nábytku rády zanechávají i trvalejší stopy. Poté, co povyrostou, je však skvělá příležitost vybrat vybavení podle svého vkusu a většinou už lepších finančních možností. Vyberete-li moderní, ale zároveň nadčasové kousky, můžete s nimi strávit zbytek života, aniž by váš domov působil zastarale.

masivni sestava Opal

Pro kvalitní masivní nábytek do Plzně

Zvolíte-li nábytek z masivu, bude vám na rozdíl od toho laminovaného příjemný na pohled i na omak a ještě vám ze začátku provoní domácnost pravým dřevem. Pod spojením „nábytek z masivu“ si nemusíme představovat jen rustikální smrkový či borovicový nábytek vhodný na chalupu, z masivu se vyrábí i zcela moderní kousky. Ty jsou buď celé z masivu, kde se však v případě kvalitního materiálu a moderního designu může cena vyšplhat hodně vysoko, anebo v levnější variantě z dýhovaných desek, případně se používá kombinace těchto dvou materiálů. Výhodou dýhovaných desek je oproti těm laminovaným, že jejich povrch tvoří skutečné dřevo, ne jeho imitace.

Obyvaci stena SIENA

Přírodní materiály jsou jednoznačně moderním trendem, a to nejen ve venkovských sídlech, ale i v městských bytech. Luxusně a zároveň vkusně působí například sestavy z nabídky internetového obchodu www.atraktivni-nabytek.cz. Nábytek se vyznačuje funkčností, moderním stylem, vysokou kvalitou a zároveň v dané kategorii vynikající cenou. V nabídce najdete více než 200 modelů sedacích souprav a obývacích programů. Vybírat můžete z masivních obývacích stěn a dalšího luxusního nábytku z masivu, převážně dubu – například komod, televizních stolků, knihoven, ale i jídelních stolů a konferenčních stolků. Finální úprava nábytku je zpravidla olej či vosk, takže je zcela zachována přirozená struktura dřeva. Například bezúchytková sestava ZIRKON s LED osvětlenými vnitřními poličkami nebo exklusivní celomasivní sestava DELGADO v špičkovém zpracování se zaoblenými hranami vás přesvědčí, že sestavy z masivu mají místo i v tom nejmodernějším interiéru.

masivni nabytek Zirkon

Internetové stránky www.atraktivni-nabytek.cz provozuje společnost TORRIMEX, která na českém trhu nabízí nábytek od renomovaných evropských výrobců již téměř dvacet let, od roku 1998. Nábytek si můžete prohlédnout i přímo ve vzorkové prodejně v Plzni. V rámci celé České republiky máte zajištěn bezplatný servis, který zahrnuje dopravu, nastěhování a dokonce i sestavení na místě. Kdo někdy strávil celý den montáží nábytku z obchodního domu, ten tuto službu jistě ocení.

Výhodná lednová akce
Pokud si z nabídky vyberete ještě teď v lednu, můžete využít slevovou akci „Novoroční sleva 10 % na vše“. Tak na co ještě čekáte? Vyberte si hned!

logo Torrimex
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze