Úvod

Jaké zvolit svatební dary – klasiku nebo originalitu?

Obdrželi jste pozvánku na svatební veselí a těšíte se na bujaré oslavy a skvělou zábavu. Návštěva hostiny však s sebou přináší i předpoklad, že novomanželům vyberete hezký svatební dar, který jim darujete do společného života.


Za jakým účelem však pár obdarováváme svatebními dárky? Mají být praktické a pomoci vybavit domácnost či mají potěšit a stát se krásným překvapením.

Wellness pobyt

Rodiče a starší generace sahají spíše po praktických darech, jako jsou elektrické spotřebiče, ložní prádlo, nádobí, příbory, hrnce, drobné kuchyňské přístroje nebo peněžní dary, kamarádi na druhou stranu volí dárky originální, vzrušující a plné překvapení. Jaký dar tedy zvolit, abyste jako svatebčan novomanželům jejich svatební den a vstup do manželství co nejvíce zpříjemnili? Rozhodnutí je čistě na vás, avšak neměl by se dar stát něčím, na co novomanželé budou vzpomínat a co bude symbolizovat, že jim přejete krásný společný život?

adrenalinovy zazitek

Vhodné tipy na svatební dary plné romantiky, adrenalinu, gurmánství, relaxace i sportovního vyžití naleznete u Firmy na zážitky. Pro romantické páry se nabízí například relaxace v římských lázních, luxusní víkend na zámku Mcely, thajská nebo jakákoli jiná netradiční masáž či romantický pobyt na horách. Dobrodruzi ocení výlet na jachtě s kapitánem, vodní lyžování či let balónem a gurmáni osmichodové degustační menu, thajskou kuchyni nebo sushi.

luxusni pobyt na Chateau Mcely

Ať se tedy rozhodnete darovat jakýkoli svatební dar, se zážitkem neuděláte chybu. Inspirujte se na internetových stránkách www.firmanazazitky.cz/originalni-svatebni-dar/ a vyberte zážitek šitý na míru novomanželům, který bude vzpomínkou na jejich velký den a stane se krásným startem do společného života.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze